BLOG

10 redenen waarom jij bij LAB51 komt werken

1 februari 2018

Laatst kreeg ik de vraag waarom iemand bij LAB51 zou moeten komen werken. Als Chief Happiness Officer is dat natuurlijk een inkoppertje. Ik geef je graag 10 redenen waarom LAB51 de perfecte werkgever voor jou is:
 
1. Werken in een inspirerende omgeving
Werken moet een feestje zijn en je de inspiratie bieden die je nodig hebt tijdens je werk. Ons kantoor is gevestigd in het FAXX gebouw in Tilburg. Dit is een van de meest duurzaamste gebouwen van Tilburg. Door de natuurlijke lichtinval geeft het je genoeg energie om de dag door te komen!
 

 

Ons nieuwe kantoor!! #faxx #tilburg #marketing

Een bericht gedeeld door LAB51 E-Commerce (@lab51ecommerce) op


2. We serve your lunch
Wij zorgen ervoor dat er iedere dag vers brood, beleg, drank en een gezonde snack is. Dit vinden we belangrijk om het teamgevoel te versterken en natuurlijk om bij te praten over Game of Thrones, Wie is de Mol en (help) Boer Zoekt Vrouw.
 

 

Good food at our office @faxxtilburg @lab51marketing #kentico user group #kugnbl #tilburg #ems

Een bericht gedeeld door LAB51 E-Commerce (@lab51ecommerce) op


3. Innovation Labs
Bij ons zijn innovatie en ontwikkeling op zowel persoonlijk als bedrijfsniveau onderdeel van onze cultuur. Met Innovation Labs werk je samen met je collega’s aan een innovatief project met he thema “E-Commerce 2022”. Met andere woorden: Gave concepten bouwen in tijd die anders facturabel ingezet zou kunnen worden!
 

 

Nieuw speelgoed op kantoor! #oculus #rift #vr #360

Een bericht gedeeld door LAB51 E-Commerce (@lab51ecommerce) op


4. Persoonlijke ontwikkeling
Je krijgt ieder jaar een opleidingsbudget. Doe zelf een voorstel voor een cursus, training of opleiding. Als het goed aansluit bij je ambities en je functie kun je er volledig voor gaan.
 


5. Voldoende beweging
Heb je soms moeite om je voor langere tijd te moeten concentreren? Dan hebben wij genoeg mogelijkheden voor wat afleiding om daarna weer vol concentratie aan het werk te kunnen. Onze tafelvoetbal en tafeltennistafel worden fanatiek gebruikt. Daag je collega’s uit!

 


6. Flexibele werktijden
Begin je werkdag tussen 08:00 en 10:00 en, afhankelijk van je starttijd, kun je stoppen tussen 16:30 en 18:30. In overleg met je leidinggevende en team kun je dit helemaal op je eigen wensen afstemmen. We vinden samenwerken, interactie en van elkaar leren belangrijk. Daarom is de thuisbasis van je werk altijd het kantoor van LAB51. Toch is het af en toe mogelijk om eens een dag thuis te werken, al zal je daardoor de collegialiteit en gezelligheid binnen het kantoor moeten missen.

 
 

Nieuwe kantoor signing ☺️

Een bericht gedeeld door LAB51 E-Commerce (@lab51ecommerce) op


7. E-commerce is onze passie!
Bij ons werken enthousiaste Magento specialisten die elke dag zoeken naar doelgerichte oplossingen voor onze klanten. Magento 2 is ons uitgangspunt en de wereld van e-commerce houden we scherp in de gaten zodat onze webshops mee kunnen groeien met de laatste ontwikkelingen.

 


8. Vrijdagmiddagborrel en uitjes
Teambuilding is natuurlijk heel belangrijk om het werken in de teams goed te laten verlopen. Daarom organiseren we regelmatig leuke bedrijfsuitjes. Bovendien vieren we het begin van een nieuw weekend graag met een vrijdagmiddagborrel met een potje 30-seconds op ons eigen kantoor. Zo nu en dan gaan we samen naar interessante e-commerce evenementen.

 


9. Kies je eigen systeem
De eeuwige tweestrijd tussen Apple en Mac... gaat ook bij ons door. Wat heeft jou voorkeur? Het maakt ons niet uit welk systeem je kiest als je er maar lekker op werkt.

 
 

Let's welcome Menno the Knight! 🗡 #new #colleague #developer #magento2

Een bericht gedeeld door LAB51 E-Commerce (@lab51ecommerce) op


10. De beste koffie van Tilburg
And last but not least: onze koffie is niet zomaar uit de eerste de beste automaat. Met onze bonenautomaat brand jij verse koffie en maak jij de lekkerste cappuccino, sterke espresso en heerlijke koffie.

 

Overtuigd? Bekijk dan snel onze vacatures!

Geschreven door Frank Daamen Partner & Online Marketeer