BLOG

10 redenen waarom jij bij LAB51 komt werken

1 februari 2018

Bij LAB51 zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Nieuw talent dat ons team kan komen versterken zodat we samen nog efficiënter kunnen werken aan mooie Magento 2 e-commerce projecten. Maar waarom zou jij als potentiële nieuwe collega nu bij LAB51 moeten komen werken? Wij geven je 10 redenen:
 
1. Werken in het mooiste kantoor van Tilburg
Als je bij LAB51 komt werken, hoef je geen klein, donker kantoortje te verwachten waar je ergens in een ver hoekje achter een bureau wordt weggestopt. Wij werken namelijk in een van de meest duurzaamste gebouwen van Tilburg, met voldoende licht en ruimte om je helemaal op je plek te voelen.
 

 

Ons nieuwe kantoor!! #faxx #tilburg #marketing

Een bericht gedeeld door LAB51 E-Commerce (@lab51ecommerce) op


2. We serve your lunch
Werken bij LAB51 betekent dat je gezamenlijk luncht met al je collega’s. Wij zorgen ervoor dat er iedere dag vers brood, beleg, drank en een gezonde snack is. Samen zorgen we voor de gezelligheid.
 

 

Good food at our office @faxxtilburg @lab51marketing #kentico user group #kugnbl #tilburg #ems

Een bericht gedeeld door LAB51 E-Commerce (@lab51ecommerce) op


3. Innovation Labs
Bij ons zijn innovatie en ontwikkeling op zowel persoonlijk als bedrijfsniveau onderdeel van onze cultuur. Met Innovation Labs werk je samen met je collega’s aan een innovatief project met he thema “E-Commerce 2022”. Met andere woorden: Gave concepten bouwen in tijd die anders facturabel ingezet zou kunnen worden!
 

 

Nieuw speelgoed op kantoor! #oculus #rift #vr #360

Een bericht gedeeld door LAB51 E-Commerce (@lab51ecommerce) op


4. Persoonlijke ontwikkeling
Je krijgt ieder jaar een opleidingsbudget. Doe zelf een voorstel voor een cursus, training of opleiding. Als het goed aansluit bij je ambities en je functie kun je er volledig voor gaan.
 


5. Voldoende beweging
Heb je soms moeite om je voor langere tijd te moeten concentreren? Dan hebben wij genoeg mogelijkheden voor wat afleiding om daarna weer vol concentratie aan het werk te kunnen. Onze tafelvoetbal en tafeltennistafel worden fanatiek gebruikt. Daag je collega’s uit!

 


6. Flexibele werktijden
Begin je werkdag tussen 08:00 en 10:00 en, afhankelijk van je starttijd, kun je stoppen tussen 16:30 en 18:30. In overleg met je leidinggevende en team kun je dit helemaal op je eigen wensen afstemmen. We vinden samenwerken, interactie en van elkaar leren belangrijk. Daarom is de thuisbasis van je werk altijd het kantoor van LAB51. Toch is het af en toe mogelijk om eens een dag thuis te werken, al zal je daardoor de collegialiteit en gezelligheid binnen het kantoor moeten missen.

 
 

Nieuwe kantoor signing ☺️

Een bericht gedeeld door LAB51 E-Commerce (@lab51ecommerce) op


7. E-commerce is onze passie!
Bij ons werken enthousiaste Magento specialisten die elke dag zoeken naar doelgerichte oplossingen voor onze klanten. Wij houden de veranderingen in de wereld van e-commerce scherp in de gaten zodat de webshops mee kunnen groeien met de laatste ontwikkelingen.

 


8. Vrijdagmiddagborrel en uitjes
Teambuilding is natuurlijk heel belangrijk om het werken in de teams goed te laten verlopen. Daarom organiseren we regelmatig leuke bedrijfsuitjes. Bovendien vieren we het begin van een nieuw weekend graag met een vrijdagmiddagborrel met een potje 30-seconds op ons eigen kantoor. Zo nu en dan gaan we samen naar interessante e-commerce evenementen.

 


9. Kies je eigen systeem
Als jij als Developer of Solution Specialist bij LAB51 komt werken, wil je natuurlijk wel zelf het soort systeem waar je mee moet gaan werken kiezen. Of je nu een echte Apple fanaat bent, of toch liever gewoon met Windows of Linux werkt, bij LAB51 maak jij de keuze.

 
 

Let's welcome Menno the Knight! 🗡 #new #colleague #developer #magento2

Een bericht gedeeld door LAB51 E-Commerce (@lab51ecommerce) op


10. De beste koffie van Tilburg
And last but not least: onze koffie is niet zomaar uit de eerste de beste automaat. Met onze bonenautomaat brand jij verse koffie en maak jij de lekkerste cappuccino, sterke espresso en heerlijke koffie.

 

Overtuigd? Bekijk dan snel onze vacatures!

Geschreven door Frank Daamen Partner & Online Marketeer