BLOG

4 Insights uit het lab - Augustus

29 juni 2016

Via deze korte nieuws updates houden we jullie graag op de hoogte van het laatste nieuws en wat ons verder bezighoudt.

SOMA

LAB51 gaat SOMA, de grootste producent van roggebrood in Nederland, meer online zichtbaarheid geven door het creƫren van een nieuwe merkidentiteit van het merk. Deze wordt erna gekoppeld aan de nieuwe website en online marketing activiteiten die LAB51 ook zal uitvoeren.

Ben & Jerry’s

LAB51 heeft voor het (h)eerlijkste ijs van Nederland, Ben & Jerry’s, de reclamevideo’s geproduceerd. De reclame uitingen voor de nieuwe Ben & Jerry’s Scoop Shops zijn onder andere op Amsterdam Centraal Station zichtbaar geweest in de maand juli.

Consulta

LAB51 ontwikkelt voor Consulta, leverancier voor schoonheidssalons in de Benelux, een nieuwe website voor de organisatie en de verschillende schoonheidsmerken. De websites worden in Kentico CMS gebouwd.

Please een Varken

Voor het concept Please een Varken gaat LAB51 een conceptstrategie ontwikkelen. De varkens van de varkensboerderij Frank en Frij kunnen vrij rondlopen, krijgen goede voeding en behouden en hun staart. De varkens hebben een beter en langer leven. Organisaties kunnen een varken (p)leasen. Na 9 maanden ontvangt de organisatie het vlees van de varken. Dit vlees is veel malser en smaakvoller dan het varkensvlees uit de supermarkt. Naast het concept zal LAB51 een nieuwe website ontwikkelen en starten met online marketing activiteiten.

Geschreven door Frank Daamen Partner & Online Marketeer