BLOG

De nieuwe E-commerce Shop Manager van LAB51: Patrick Pool

13 april 2018

LAB51 stelt je graag voor aan onze nieuwe E-commerce Shop Manager: Patrick Pool. De 27e jarige Patrick is sinds 1 maart werkzaam bij LAB51. Daarom stellen we hem graag aan je voor.

E-commerce Shop Manager bij LAB51
Patrick heeft al enkele jaren ervaring met webshops. Zo heeft hij zich hiervoor vooral beziggehouden met het verbeteren en optimaliseren van webshops. Dit heeft hij gedaan bij de fashion retailer Men At Work en zooplus, de grootste online verkoper van dierenvoer & -accessoires in Europa. Ook heeft hij in zijn vrije tijd gewerkt aan de website van Nr1SolexVerhuur. Nu mag hij zijn kennis komen delen en tonen bij LAB51.
 
Werkzaamheden als E-commerce Shop Manager
Als E-commerce Shop Manager zal Patrick Pool zich de komende tijd vooral gaan focussen op het plannen, creƫren en verspreiden van alle online content van LAB51 en haar klanten. Patrick zal zorg dragen voor de coƶrdinatie en uitvoering van marketing- & communicatieplannen, waarbij meetbaarheid en resultaat centraal staan.
 
Met de online marketing die Patrick gaat doen weet hij wel raad; hij heeft namelijk zijn minor gedaan in online marketing op Avans Hogeschool.
 
Patrick over zijn nieuwe functie:
“Uitdaging is iets wat ik miste bij mijn vorige werkgever. Bij LAB51 is er meer dan genoeg uitdaging, waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng. Samen met LAB51 wil ik klanten helpen en ondersteunen in de marketingactiviteiten. Met mijn ervaring bij A-merken ben ik ervan overtuigd bedrijven naar een hoger niveau te kunnen tillen en meer succes te behalen.”
 
Patrick buiten het werk bij LAB51
Natuurlijk is werken bij LAB51 super leuk, maar buiten het werk doet hij graag andere activiteiten. Zo kijkt hij graag films en series. Ook een uitje naar de bioscoop zegt hij zeker geen nee tegen. En als laatste maar zeker niet onbelangrijk, tijd doorbrengen en leuke dingen doen met zijn vriendin.
 
Veel succes met je nieuwe baan, Patrick Pool!

Geschreven door Lotte Megens Stagiaire