BLOG

LAB51 op de Webwinkel Vakdagen 2019

15 januari 2019

Op 23 en 24 januari neemt LAB51 deel aan de Webwinkel Vakdagen 2019 in de jaarbeurs Utrecht.  Wil je met jouw organisatie groeien binnen de wereld van e-commerce? Bezoek dan de stand (nummer B03) van LAB51 en maak kennis met onze e-commerce consultants. 

DE WEBWINKEL VAKDAGEN 2019

Voor de dertiende keer vindt in 2019 het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres. Na 11 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers, volgt in 2019 een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, relevante thema's en vele exposanten.

EXPOSANTEN, SPREKERS EN THEMA’S

Op de beursvloer vind je exposanten terug die oplossingen bieden binnen verschillende thema's. Naast de leveranciers op de beursvloer zijn er de komende editie maar liefst 11 lezingzalen te vinden. Dit keer zijn de zalen niet meer per zone ingedeeld, maar wordt in elke zaal een relevant thema behandeld. Tijdens deze lezingen worden actuele cases behandeld en praktische tips gegeven. Op deze manier kun je je laten inspireren door verhalen van topsprekers uit binnen- en buitenland. Bekijk hier het sprekersprogramma.  

GRATIS TOEGANG

Wil je de beurs bezoeken? De Webwinkel Vakdagen zijn voor iedereen, na aanmelding, gratis toegankelijk. Aanmelden kan via de website

Wij kijken uit naar je komst op de webwinkel vakdagen 2019! 

Geschreven door Frank Daamen Partner & Online Marketeer