BLOG

LAB51 behaalt Kentico Marketer Certificering

29 juni 2016

Digitaal bureau LAB51 behaalt als eerste Kentico partner in de Benelux de Kentico Marketer Certificering. John van der Stelt en Frank Daamen hebben beiden deze specialisatie behaald door te voldoen aan alle eisen van de Kentico Marketer Certification. Met deze specialisatie onderstreept LAB51 haar ambitie om de Digitale Customer Experience voor organisaties en merken te verbeteren.

kentico-9-certified-marketer

Kentico EMS biedt een complete online marketing en e-commerce oplossing die volledig geïntegreerd is met Kentico CMS. Met Kentico EMS is het mogelijk om websitebezoekers een optimale Customer Experience te bieden door het toepassen van content personalisatie, leadscoring, marketing automaten en A/B testing.

Hoewel LAB51 al eerder door Kentico erkend werd met de Online Marketing Competence, onderstreept deze specialisatie haar ambitie. De Kentico Marketer Certification stelt specifieke eisen aan de kennis en expertise van een Kentico-partner en biedt klanten de garantie dat deze partner aan al deze eisen voor Kentico EMS en Digital Marketing voldoet. Frank Daamen, partner en digital marketeer bij LAB51: “Als marketing bureau zijn we blij dat Kentico naast developers nu ook een certificering voor marketeers biedt. We zijn trots dat we als één van de eerste marketeers wereldwijd de certificering hebben behaald en door Kentico als Kentico 9 Marketing Expert erkend te worden."

Bekijk hier alle Kentico projecten en partner status van LAB51.

Geschreven door Pascal Adriaansen Design & Development