BLOG

LAB51 nieuwe Channable partner

17 januari 2019
Wij geloven in bewezen oplossingen en om die reden werken wij dan ook graag nauw samen met onze klanten. Vanaf december 2018 mogen wij een nieuwe partner aan ons netwerk toevoegen namelijk: Channable

Channable is een jonge organisatie gevestigd in Utrecht. In 2014 zijn zij gestart met de tool die het voor marketing agencies en online verkopers eenvoudig maakt om producten online aan te bieden op meer dan 1000 marktplaatsen, vergelijkingssites en affiliate platformen.  


Magento 2 productfeed 


Via Channable wordt het maken van een productfeed eenvoudig en vanuit één platform te besturen. Met een productfeed kun je met jouw producten adverteren op o.a. Google Shopping, Bol.com, Marktplaats en Amazon. Al deze kanalen vragen om verschillende informatie om de klant zo goed mogelijk te informeren. Hoe meer informatie en hoe beter de producten zijn gefilterd, hoe beter jij zichtbaar bent op die platformen. Al deze informatie heeft invloed op de verkoopresultaten en die willen we natuurlijk zo hoog mogelijk zien! Via de Channable koppeling voor Magento 2 is het mogelijk om al deze informatie op één plek eenvoudig te overzien en te optimaliseren.
 

Wij zijn dan ook erg trots dat LAB51 zich vanaf nu Channable partner mag noemen.

Bewezen oplossingen met Channable

LAB51 heeft de Channable koppeling al bij veel van onze klanten toegepast. Hierdoor kunnen wij nieuwe klanten goed adviseren. Lees bijvoorbeeld eens onze case voor Ikbenmama.nl. Dankzij Channable worden hun producten aangeboden op Bol.com, Google Shopping en Beslist.nl. 

Voordelen van LAB51 als Channable partner?

Wij proberen om de Magento 2 webshop van al onze klanten altijd beter te maken. De productfeed tool van Channable past hier perfect bij. Graag laten wij als channable partner ook voor jouw shop de voordelen en kansen zien. Heb je interesse of wellicht nog meer vragen over het gebruik van deze koppeling? Neem dan contact met ons op! 
 
Geschreven door Frank Daamen Partner & Online Marketeer