BLOG

Nieuwe online marketeer Valerie

5 april 2019
De meeste klanten hebben inmiddels al kennis gemaakt met onze nieuwe online marketeer. Sinds begin januari is Valerie werkzaam binnen het team en daarom stellen wij haar graag even voor!

Valerie is geen vreemde van LAB51, voorheen werkte zij namelijk voor de kinderschoenenproducent (Van Gastel Shoes) van BunniesJR en Braqeez. Daar heeft zij eind 2017, in samenwerking met LAB51,  twee geheel nieuwe webshops gelanceerd in Magento 2! Bij BunniesJR en Braqeez was zij onder andere verantwoordelijk voor het optimaliseren van de verkopen. De e-commerce kant van haar baan is daar zo goed te bevallen dat ze ervoor koos om dat verder te ontwikkelen bij LAB51.
 

Vertel eens wat meer over jezelf:

‘’ Mijn naam is Valerie, ik ben 23 jaar en heb mijn studie Small Business and Retail Management op Avans in Breda afgerond. Na mijn studie ben ik direct gestart bij Van Gastel Shoes. In juni 2018 besloot ik dat het tijd was voor verandering. Ik ben een maand vrijwilligerswerk gaan doen in Spanje en heb vervolgens een geweldige reis gemaakt langs steden als LA, Miami en verschillende plaatsen in Colombia. Toen ik terug kwam werd ik benadert door LAB51. Maar al te graag kwam ik op gesprek! ’’
 

Werkzaamheden als Online Marketeer bij LAB51

Valerie zal zich als online marketeer bezig houden met het uitvoeren van de marketingactiviteiten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van de productfeed in Channable. Daarmee staan de producten van jouw webshop binnen een handomdraai op marktplaatsen zoals Bol.com of Amazon.
 

Valerie buiten het werk bij LAB51

In de avond uren en het weekend ben ik vaak buiten te vinden voor een lange wandeling met mijn 2 honden. Ook ga ik graag naar de sportschool en wissel ik het af met een heerlijke binge watch sessie op Netflix! 
 
Veel succes met je nieuwe baan Valerie!  
 
Geschreven door Frank Daamen Partner & Online Marketeer