BLOG

Nieuwe partner: PotatoCommerce

31 oktober 2017

We zoeken altijd samenwerkingen met de beste Magento 2 partijen. Zo kunnen we onze diensten en onze kennis telkens uitbreiden. LAB51 is daarom nu partner van PotatoCommerce, een partij die Magento 2 modules maakt voor performance verbetering van jouw Magento 2 webshop.

PotatoCommerce is een team van developers met ruime ervaring met Magento. Ze werken al sinds 2010 met het platform. Het team focust zich op performance verbetering. Dat wil zeggen dat ze modules maken die de prestaties van Magento 2 verbeteren, bijvoorbeeld het optimaliseren van CSS en Javascript-bestanden.

Performance Optimization Tool for Magento 2

Een voorbeeld van een module van PotatoCommerce is de Performance Optimization Tool for Magento 2. Deze module maakt onder andere HTML, CSS en Javascript-bestanden kleiner, het voegt CSS en Javascript-bestanden samen en het comprimeert afbeeldingen. Deze handelingen maken je webshop aanzienlijk sneller.

Het belang van een goede performance van Magento 2

Een snelle webshop is vooral belangrijk voor je klant. De standaard ligt tegenwoordig hoog. Een webshop die seconden erover doet om een pagina te landen, ervaart een klant al als langzaam. En niemand keert terug naar een langzame webshop. Dus hoe sneller je webshop, hoe beter. Dat geldt overigens niet alleen voor je klant. Ook Google wordt daar blij van. Een geoptimaliseerde webshop kan wonderen doen voor je score in Google PageSpeed.

LAB51 streeft altijd naar een succesvolle webshop

“Bij LAB51 proberen we de Magento 2 webshops van onze klanten altijd beter te maken. Ook zonder dat een klant daar iets van merkt”, vertelt John, partner en e-commerce adviseur van LAB51. “De modules en gedachtegang van PotatoCommerce passen hier perfect bij. Daarom zijn we graag partner geworden!”

Wil je gebruikmaken van de tools van PotatoCommerce? Of wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Geschreven door Thijs Hartveld Content Marketeer