Creatief, Authentiek en Treffend

What's your story?

Behaal je doelen met

Online Content Marketing

Tegenwoordig wordt je overspoeld met de term content, maar belangrijk is het zeker! Content bepaalt of klanten jouw website kunnen vinden, maar ook of zij gebruik gaan maken van jouw product of dienst. 

Gepersonaliseerde content

Door de juiste doelgroep met de juiste content in aanraking te laten komen, kun je ze aanzetten tot het doen van een actie en bouw je aan je klantrelatie. Het is belangrijk dat je weet wie je doelgroep is, waar zij naar op zoek zijn en waar te dat zoeken. Vervolgens ontwikkelen wij hier goede teksten en beelden bij. Bekijk ook de case van de Eerlijke Geldwijzer waar we met content marketing het publiek in actie laten komen. 

De juiste content voor meer bezoekers

Met de juiste content kan je het aantal bezoekers van jouw website verhogen. Gebruik termen, afbeeldingen en video's waar jouw doelgroep naar op zoek is. LAB51 ontzorgt in het creëeren van content en begeleiden van content marketing voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om webcontent, social media uitingen of het maken van pakkende infographics, we lopen nergens voor weg! In ons netwerk hebben we video specialisten die on ondersteunen in specifieke content.

Bekijk

Onze cases

LAB51 ontzorgt

Content ondersteuning

Als wij voor jou met content marketing aan de slag gaan, weet je zeker dat we altijd bezig zijn met het creatief ontwikkelen van content. We meten de uitingen ook door en weten dan ook precies welke PR waarde je content oplevert. LAB51 is al jaren bezig met het maken en distribueren van content via verschillende platformen. Laat ons je content verzorgen!

Waarom LAB51?

Wij maken al sinds 1999 content voor zowel offline als online campagnes. Dit doen we altijd volgens een doordacht plan en samen met jou maken we keuzes hierin. We helpen je hier natuurlijk bij en geven advies op basis van onderzoek en analyse op het gebied van online marketing. Onze toegevoegde waarde vind je in onze multidisciplinaire aanpak. We denken graag mee over je online strategie en lopen niet weg van een prestatie afhankelijke afspraak.  

De voordelen van LAB51
  • Content Marketing volgens een plan
  • Bekend met verschillende platformen
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Communiceren met Brabantse nuchterheid

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!