Onze dienst

Conversieoptimalisatie

Klanten aanzetten tot actie met

Conversieoptimalisatie

Wil jij jouw klanten een actie laten uitvoeren op jouw website? Denk aan contact opnemen, inschrijven voor een nieuwsbrief of een bestelling je webshop plaatsen. Wij zorgen ervoor dat dit zo gemakkelijk mogelijk wordt voor jouw bezoekers.

Meer conversies dankzij optimalisatie

Een conversie bestaat uit een actie die een bezoeker uitvoert op jouw website. Wij zorgen ervoor dat de customer experience wordt verbeterd, het design wordt aangepast of knelpunten in de weg naar de conversie worden opgelost. Door betere prestaties van je website zal het conversiepercentage stijgen.

Analyseren, optimaliseren, testen

Het is belangrijk om te weten waar je bezoekers vandaan komen, wat ze op je pagina doen en wanneer ze je website weer verlaten. Met behulp van onder andere a/b testen en heatmaps krijgen wij inzicht in jouw bezoekers en kunnen wij gericht te werk gaan.

Bekijk

Onze cases

LAB51 ontwikkelde de

Ux Perfomance Analyse

LAB51 heeft de UX Performance Analyse ontwikkeld. Hiermee verbeter je de digitale user experience van jouw website. Met een digitale intake bespreken we de belangrijkste conversie doelstellingen en kijken we welke pagina's we gaan analyseren. We zetten een plan van aanpak op om jouw website te optimaliseren.

Waarom LAB51?

We hebben al jarenlange ervaring met online adverteren. Dit doen we altijd volgens een doordacht plan en samen met jou maken we keuzes hierin. We helpen je hier natuurlijk bij en geven advies op basis van onderzoek en analyse op het gebied van online marketing. Onze toegevoegde waarde vind je in onze multidisciplinaire aanpak. We denken graag mee over je online strategie en lopen niet weg van een prestatie afhankelijke afspraak.  

De voordelen van LAB51
  • Multidisciplinaire aanpak
  • De creatieve Google partner
  • Communiceren met Brabantse nuchterheid

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

Frank Daamen Frank Daamen Partner & Online Marketeer frank@lab51.nl
013 - 5458018