Templates, Design en Automation

Wij gaan verder met E-mail Marketing

Strategie en uitvoering

E-mail Marketing in

E-Mailmarketing is niet weg te denken binnen je online strategie. Behoud het contact met bestaande klanten uit en leg contact met nieuwe klanten. LAB51 is door MailChimp erkend als 'MailChimp Expert'. We helpen je graag met het opzetten van je e-mail strategie en bijbehorende uitvoering ervan.

E-mailmarketing bij LAB51

E-mail is voor de Nederlander de meest favoriete plek voor de ontvangst van online reclameboodschappen. Een mooie aanbieding via e-mail is ook vaak het startpunt van een online aankoop. Maar e-mail is zeker meer dan een commercieel kanaal. Als het aankomt op onze privacy dan heeft e-mail een ijzersterke reputatie.

Oneindige mogelijkheden

LAB51 ontzorgt je in het gehele traject. Mocht je nog geen online strategie hebben dan werken we deze graag voor je uit. DIt kan in maar ook bij ons op kantoor. Naast het versturen van nieuwsbrieven zetten we E-mailmarketing ook in voor Marketing Automation. Denk hierbij aan het automatisch versturen van persoonlijk e-mails op basis van een trigger. Door middel van A-B Testen zien we welke templates het best presteren. Je ontvangt van ons altijd een overzichtelijke rapportage hoe je e-mail campagne gepresteerd heeft.

Bekijk

Onze cases

Proven Expertise

LAB51 is MailChimp Expert

MailChimp gelooft in de kracht van eenvoud. Waar andere partijen zich richten op zoveel mogelijk functies toevoegen, gaat MailChimp tot het uiterste om juist de belangrijkste functies zo goed mogelijk te laten werken. Door de drag-and-drop editors van MailChimp is het gemakkelijk om e-mails, landingspagina's en formulieren op te stellen. Je hoeft hiervoor geen HTML of CSS kennis te hebben. Daarnaast is het wel mogelijk om de code in te zien en te wijzigen. LAB51 helpt je met het opzetten van een goede e-mail template in je eigen huisstijl.

Waarom LAB51?

Door onze jarenlange ervaring met het opzetten en beheren van e-mail marketing campagnes in MailChimp is LAB51 door de maildienst erkend als 'MailChimp Expert'. Een erkenning waar we trots op zijn! Deze kennis zetten we graag in voor onze klanten.

De voordelen van LAB51
  • Strategie, Templates en uitvoering
  • We werken in de buurt van
  • Multidisciplinaire aanpak
  • De creatieve MailChimp expert
  • Communiceren met Brabantse nuchterheid

Wil jij meer klanten bereiken en in beeld blijven? Daag ons uit!

ALLES BEGINT BIJ EEN GOEDE KOP KOFFIE

Frank Daamen Frank Daamen Partner & Online Marketeer frank@lab51.nl
013 - 5458018