Creëer meer online bereik

Online adverteren met een positieve ROI

Slim aandacht verwerven

Online Adverteren

Met online adverteren brengen we jouw product of dienst onder de aandacht bij jouw doelgroep op een slimme manier. Wij vinden de juiste kanalen passend bij je doelgroep en creëren converterende HTML-5 banners, affiliate programma's en productfeeds.

De kracht van online adverteren

Door middel van online adverteren is het mogelijk om jouw doelgroep aan te spreken op verschillende manieren. Door middel van een analyse weten wij waar jouw doelgroep zich bevindt en zetten wij de juiste middelen in om deze op het juiste moment te bereiken. Deze strategie zorgt ervoor dat onze uitingen presteren online. We meten alles door en weten precies welke advertenties, websites en campagnes goed presteren.
 

Van emailmarketing tot banners

Bij LAB51 kennen we de verschillende mogelijkheden om online te adverteren. Denk hier bijvoorbeeld aan Feedmarketing. Al jouw webshop producten worden dan ook aangeboden op Beslist of Marktplaats. Met display advertenties zorgen we dat je doelgroep je boodschap ziet op relevante websites. Een dynamische display campagne gericht op terugkerende bezoekers of een social media campagne. Afhankelijk van je doelen creëren wij de juiste online campagnes voor de juiste platforms.

Bekijk

Onze cases

Proven partnership

Samenwerken met een Google Partner

Als wij voor jou online gaan adverteren, weet je zeker dat we altijd bezig zijn met het analyseren, testen en verbeteren van campagnes. Daardoor behalen we de beste resultaten. LAB51 is al sinds 2010 Google Partner en we hebben verschillende certificeringen binnen Google behaald. Hiernaast hebben we kennis van Mailchimp en advertentieprogramma's van o.a. Facebook, Instagram & Twitter. 

Waarom LAB51?

We hebben al jarenlange ervaring met online adverteren. Dit doen we altijd volgens een doordacht plan en samen met jou maken we keuzes hierin. We helpen je hier natuurlijk bij en geven advies op basis van onderzoek en analyse op het gebied van online marketing. Onze toegevoegde waarde vind je in onze multidisciplinaire aanpak. We denken graag mee over je online strategie en lopen niet weg van een prestatie afhankelijke afspraak.  

De voordelen van LAB51
  • Jarenlang ervaring met online adverteren
  • Netwerk onafhankelijk
  • Multidisciplinaire aanpak
  • De creatieve Google partner
  • Communiceren met Brabantse nuchterheid

Wil jij meer klanten bereiken? Start met online adverteren. Daag ons uit!

ALLES BEGINT BIJ EEN GOEDE KOP KOFFIE

Frank Daamen Frank Daamen Partner & Online Marketeer frank@lab51.nl
013 - 5458018