Wat kost het? Nee, wat levert het op!

Adverteren op Google in Tilburg werkt

Bereik meer klanten

Je betaalt alleen voor het resultaat

Je hebt al een goede website maar je wilt ook bezoekers buiten Tilburg? Wij zorgen ervoor dat op het juiste moment de juiste advertenties worden getoond. Onze gecertificeerde marketeers helpen je graag met het opzetten van een goede Google AdWords campagne.

Meer websitebezoekers of conversies

Of je nu nieuwe websitebezoekers wilt werven, meer online verkopen wilt genereren, klanten naar je wilt laten bellen of klanten wilt laten terugkeren: wij kunnen je helpen. Wij zetten slimme AdWords campagnes op met een positieve ROI. We targeten je advertenties doordacht in bepaalde regio's zoals Tilburg, op bepaalde tijdstippen, of juist alleen op bestaande klanten. Zo behalen we bij Viva Pura een conversiepercentage van maar liefst 10% binnen AdWords en optimaliseren nog steeds door!

Google Search, Shopping, Display en Maps

In de mobiele wereld van nu bereik je de meeste klanten door op elk apparaat te adverteren dat je klanten gebruiken: desktops, laptops, tablets en smartphones. Op die manier worden je advertentie weergegeven op de momenten dat ze online zoeken, browsen of kopen. Of dit nu op Google Shopping, Google Search, Google Display of Google Maps Tilburg is. Afhankelijk van je doelen en doelgroep kiezen wij de juiste advertentiestrategie.

Bekijk

Onze cases

LAB51 is gecertificeerd

Google Partner

Onze AdWords campagnes staan nooit stil. Wij zijn altijd bezig met het analyseren, testen en verbeteren van campagnes. Hierdoor behalen we de beste resultaten. LAB51 is Google Partner en zijn gecertificeerd AdWords specialist op het gebied van Search, Display, Mobile, Video en Shopping.

Google adwords partner
Waarom LAB51?

Wij zijn al sinds 2010 Google Partner en actief met SEA. Dit doen we altijd volgens een doordacht plan en samen met jou maken we keuzes hierin. We helpen je hier natuurlijk bij en geven advies op basis van onderzoek en analyse op het gebied van online marketing. Onze toegevoegde waarde vind je in onze multidisciplinaire aanpak. We denken graag mee over je online strategie en lopen niet weg van een prestatie afhankelijke afspraak

De voordelen van LAB51
  • Google Partner sinds 2010
  • We werken in de buurt van Tilburg
  • Meer dan 50 campagnes opgezet
  • Ge├»ntegreerde aanpak (SEO+SEA)
  • De creatieve Google partner
  • Communiceren met Brabantse nuchterheid

Wil jij starten met adverteren in Google? Daag ons uit!

ALLES BEGINT BIJ EEN GOEDE KOP KOFFIE

Frank Daamen Frank Daamen Partner & Online Marketeer frank@lab51.nl
013 - 5458018