Content, techniek en linkbuilding

Ben goed vindbaar, ook buiten !

Verhoog je omzet zonder risico's

No cure no pay zoekmachine optimalisatie

De online marketeers van LAB51 weten dat er meerdere factoren van invloed zijn op de organische posities in Google en Bing. Met goede content, de juiste techniek en slim geplaatste interne en externe links zorgen we voor een betere vindbaarheid in zoekmachines en buiten .

We starten met een zoekmachine actieplan

Iedere campagne starten we met een zoekmachine analyse. Deze 0-analyse geeft ons inzicht op welk vlak het laaghangend fruit hangt. Ongeveer 200 factoren bepalen de organische posities binnen zoekmachines. Daarnaast is het belangrijk het zoekgedrag van je doelgroep in kaart te brengen. Op welke termen wordt er nu vooral gezocht? We zijn dagelijks bezig met verschillende SEO werkzaamheden en zorgen ervoor dat jij hoger scoort in de meeste gebruikte zoekmachines.

SEO en Conversie optimalisatie

Hoge zoektermposities is natuurlijk voor iedere fijn. Maar tegelijkertijd vinden we conversies nog belangrijker. Dat bepaalt namelijk grotendeels het succes van je website, online marketing én investering. SEO in  gaat als het aan ons ligt daarom hand in hand met conversie optimalisatie. Zo betaald de investering in SEO zich terug in concrete leads en/of klanten.

Bekijk

Onze cases

Proven partnership

LAB51 is Google Partner

Bij LAB51 hebben we de kennis en expertise in huis en kunnen jouw helpen op het gebied van SEO. Door middel van de laatste technieken en mogelijkheden, zorgen wij dat websites hoog scoren in Google. We zijn al sinds 2011 Google Partner op basis van expertise en bewezen succes!

Waarom LAB51?

Wij hebben al jarenlange ervaring met SEO. Dit doen we altijd volgens een doordacht plan en samen met jou maken we keuzes hierin. We helpen je hier natuurlijk bij en geven advies op basis van onderzoek en analyse op het gebied van online marketing. Onze toegevoegde waarde vind je in onze multidisciplinaire aanpak. We denken graag mee over je online strategie en lopen niet weg van een prestatie afhankelijke afspraak.  

De voordelen van LAB51
  • Sinds 2005 al werkzaam binnen SEO
  • We werken in buurt van
  • On-Page SEO & Off-Page SEO
  • Multidisciplinaire aanpak
  • De creatieve Google partner
  • Communiceren met Brabantse nuchterheid

Aan de slag met SEO? Daag ons uit!

ALLES BEGINT BIJ EEN GOEDE KOP KOFFIE

Frank Daamen Frank Daamen Partner & Online Marketeer frank@lab51.nl
013 - 5458018