Creatief, Likeable en Sociaal

Social Media Marketing

De juiste strategie voor

Social Media Marketing

Met de komst van social media wordt content als een speer over het web verspreid. Social media kan een bedrijf zelfs maken of breken, dus het is belangrijk hier een zorgvuldige strategie voor te creëren.  

Kies het juiste kanaal

Veel bedrijven denken dat ze op iedere social media kanaal zichtbaar moeten zijn, maar niets is minder waar. Door te weten waar jouw doelgroep zich bevindt, kun je beter bepalen welke kanalen ingezet moeten worden om een succesvol social media beleid te voeren.

Expert op het gebied van social media

Social media is niet zo maar iets wat je er bij doet. Het vergt onderzoek, tijd en veel aandacht. Bij LAB51 beschouwen we social media dan ook als een op zichzelf staand online marketing middel. Wij weten hoe je social media efficiënt en succesvol kunt inzetten.  

Bekijk

Onze cases

Kennis en ervaring

op het gebied van social media

Als wij voor jou een social media strategie gaan opstellen, weet je zeker dat we altijd bezig zijn met het analyseren, testen en verbeteren van jouw kanalen. Daardoor behalen we de beste resultaten. Wij zijn bekend met diverse social media tools en advertentiemogelijkheden.  

Waarom LAB51?

We hebben al jarenlange ervaring met social media marketing. Dit doen we altijd volgens een doordacht plan en samen met jou maken we keuzes hierin. We helpen je hier natuurlijk bij en geven advies op basis van onderzoek en analyse op het gebied van social media marketing. Onze toegevoegde waarde vind je in onze multidisciplinaire aanpak. We denken graag mee over je online strategie en lopen niet weg van een prestatie afhankelijke afspraak.  

De voordelen van LAB51
  • Jarenlang ervaring met social media
  • Netwerk onafhankelijk
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Instagram, Facebook, Snapchat en Twitter
  • Communiceren met Brabantse nuchterheid

Wil jij meer klanten bereiken? Start met social media marketing. Daag ons uit!

ALLES BEGINT BIJ EEN GOEDE KOP KOFFIE

Frank Daamen Frank Daamen Partner & Online Marketeer frank@lab51.nl
013 - 5458018