Het begint bij een

Online Strategie

Wij zijn je

Strategische partner

De route naar succes begint met een goede online strategie. We verdiepen ons in jullie bedrijfsstrategie en doen onderzoek naar jullie doelgroepen. Van ondernemen worden we blij en zijn daarom graag je sparringpartner.

Advies vanuit ervaring

We roepen niet zomaar wat. In de afgelopen 15 jaar hebben we veel uiteenlopende projecten gerealiseerd voor klanten uit verschillende branches. Waardevolle ervaringen die we meenemen in het advies voor de vraagstukken die op ons pad komen. In één of meerdere brainstormsessies bespreken we samen wat de doelen zijn, waar kansen en bedreigingen liggen, de rolverdeling en de strategie.

Strategie is de basis

Of het nu gaat om een website, webshop, online marketingcampagne of A/B test. Wij beginnen niet eerder voordat wij het achterliggende probleem kennen. Zo zijn wij in staat om met je mee te denken en komen we samen tot de meest ideale online ervaring. Strategie met onderzoek is de start van ieder project. Iets wat nodig is om je goed te kunnen adviseren, maar ook om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018