Wij combineren kennis met

De juiste ontwikkeltools

Website en Webshop

Ontwikkeling

We bedenken, maken en verbeteren websites & webshops voor web en mobiel. Websites die werken komen samen op het snijvlak van design, marketing en technologie. Onze gecertificeerde ontwikkelaars gaan altijd nét dat stapje verder om tot het beste resultaat te komen.

Het zit in onze genen

Ontwikkeling zit al sinds 1999 in onze genen. Het is vrijwel altijd de basis van al onze projecten en diensten. Onze programmeurs en webdevelopers ontwikkelen stabiele oplossingen waarbij de gebruiker centraal staat. We ontwikkelen met een marketing bril zodat de oplossingen ook renderen en conversie verhogend werken. 

Websites en Webshops

Bij LAB51 ontwikkelen we altijd veilige en snelle websites op basis van de laatste (Google) standaarden. Dit uiteraard voor desktop en mobiel. Van e-commerce platformen, merken sites, corporate websites tot online marketing campagnes. We implementeren verschillende CMS-oplossingen waar Kentico CMS en Magento de basis zijn. Op basis van de vereisten voor de website, integratie en beheer adviseren we een web content managementsysteem. 

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018