Sneller, veiliger en altijd up-to-date

Hosting en beheer

Hoe snel is jouw site?

Bij ons razendsnel!

Samen met onze partner Byte zorgen wij ervoor dat jouw website en / of webshop in de lucht blijft, veilig is en razendsnel presteert. De hosting gebeurt op basis van de laatste technieken en standaarden. 

Hoe sneller hoe beter voor SEO

Een snelle website heeft een positieve invloed op de conversie en de rankings in Google. Een website met een snelle laadtijd minimaliseert het vroegtijdig vertrek van bezoekers die ongeduldig worden. Experts zeggen dat bij elke extra seconde dat de bezoeker moet wachten de conversie met 7% daalt. Hoe snel is jouw website? Check hier de snelheid van je website.

Veilig en altijd een update

Bezoekers willen shoppen in een veilige en betrouwbare omgeving. Daarom zijn al onze websites en webshops beveiligd met een SSL Certifcaat (https). Mocht er een keer iets mis gaan kunnen we met onze back-ups je website en webshop weer terugzetten naar de gewenste back-up. Zo zijn weer snel in de lucht met de juiste content.

LAB51 is partner van Byte

Haal het maximale uit je site

De formule is simpel: Meer dan 15 jaar hostingervaring, de slimste hostingtechnologie en een supportteam met sociale nerds dat dag en nacht klaar staat om je te helpen. LAB51 werkt al langere tijd samen met Byte voor Magento en Wordpress hosting.

byte hosting partner
Waarom LAB51?

Wij ontwikkelen al sinds 1999 websites. Dit doen we altijd volgens een doordacht plan en samen met jou maken we keuzes hierin. We helpen je hier natuurlijk bij en geven advies op basis van onderzoek en analyse op het gebied van online marketing. Onze toegevoegde waarde vind je in onze multidisciplinaire aanpak. We denken graag mee over je online strategie en lopen niet weg van een prestatie afhankelijke afspraak.

De voordelen van LAB51
  • We bouwen al sinds 1999
  • Veilige en snelle websites
  • Back-ups en updates
  • Multidisciplinaire aanpak
  • De creatieve Kentico partner
  • Communiceren met Brabantse nuchterheid

Wil jij ook veilige en snelle hosting? Daag ons uit!

WIL JIJ MEER ONLINE SUCCES? DAAG ONS UIT!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018