STRATEGIE, ONTWIKKELING EN MARKETING

E-Commerce in Sint Anthonis

ICT meets marketing

Makkelijk te beheren Webshops

Een betaalbare Magento 2 webshop om je producten of diensten niet alleen in Sint Anthonis te verkopen? Of juist een webshop om B2B klanten te bedienen? Wij ontwikkelen effectieve e-commerce oplossingen met een marketing bril.

Functioneel en snel

Wij ontwikkelen conversie verhogende webshops die er ook nog eens fraai uitzien. Een veilige en snelle webshop die je eenvoudig kunt beheren. Bezoekers moeten zonder problemen hun weg vinden naar het juiste product en belangrijker nog: naar de kassa. Vanuit ons kantoor of vanuit Sint Anthonis denken we met je mee over de indeling van je webshop: welke categorie├źn, landingspagina’s en filters horen hierbij? We ontwikkelen met een marketing bril op. Zo zorgen we ervoor dat je webshop ook goed vindbaar is en zal presteren. 

Stabiele basis in Magento 2

Betrouwbare software is een minimale vereiste bij een webshop die 24/7 bereikbaar moet zijn. Daarom bouwen wij webshops in Magento 2, een goede basis waar we vertrouwen in hebben. Bovendien is dit pakket naar wens in te richten is volgens jouw wensen en eisen. Ook kunnen we slimme koppelingen maken met jouw boekhoudprogramma of CRM-systeem, zodat je nog effici├źnter kunt werken. 

Bekijk

Onze cases

Proven partnership

LAB51 is Magento Partner

Of je webshop nu 10 of 10.000 producten heeft, Magento 2 biedt een compleet, flexibel en robuust platform. Een solide basis voor elk e-commerce project. Magento 2 heeft een gebruiksvriendelijke interface en flexibiliteit voor zowel bezoekers als eindgebruikers. LAB51, in de buurt van Sint Anthonis, ontwikkeld sinds 2010 Magento webshops.

Waarom LAB51?

Wij ontwikkelen al sinds 2010 webshops. Dit doen we altijd volgens een doordacht plan en samen met jou maken we keuzes hierin. We helpen je hier natuurlijk bij en geven advies op basis van onderzoek en analyse op het gebied van online marketing. Onze toegevoegde waarde vind je in onze multidisciplinaire aanpak. We denken graag mee over je e-commerce strategie en lopen niet weg van een prestatie afhankelijke afspraak.  

De voordelen van LAB51
  • We bouwen al sinds 2010
  • We werken in de buurt van Sint Anthonis
  • Effectieve E-commerce oplossingen
  • Multidisciplinaire aanpak
  • De creatieve Magento partner
  • Communiceren met Brabantse nuchterheid

Wil jij een effectieve webshop? Daag ons uit!

ALLES BEGINT BIJ EEN GOEDE KOP KOFFIE

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018