RAZENDSNEL, VEILIG EN GOED VINDBAAR

IJzersterke websites

ICT meets marketing

Makkelijk te beheren websites

Een website is meer dan alleen je online visitekaartje. Het aantal internetgebruikers stijgt jaarlijks en op mobiele devices worden steeds meer consumenten en organisaties actief. Wij hebben de kennis in huis om je website op de juiste manier te bouwen en in de markt te zetten. 

Wij maken IJzersterke websites

Een goede website kenmerkt zich, naast een stijlvol ontwerp, door een doeltreffende en praktische indeling en een logische samenhang van de afzonderlijke elementen. Hij moet daarnaast razendsnel zijn en natuurlijk veilig zijn. Bij de bouw van jouw website verplaatsen we ons in jouw doelgroep. Dit doen we op basis van analyses en de ervaring van onze specialisten. We ontwikkelen vandaag de dag alleen nog maar responsive websites. Zodat deze op desktop, tablet en mobiel goed presteert!

Websites met een gedegen basis

Even snel een websiteje bouwen en klaar is de case? Dat kennen we bij LAB51 niet. Om je online te onderscheiden moet je van goeden huize komen, vinden we. We willen dat je bewust nadenkt over het doel van de website en daar je keuzes op baseert. We helpen je hierbij door onderzoek en analyse op het gebied van online marketing. Zo komen we samen tot een goed startpunt voor het design, de indeling en de functionaliteiten. 

Bekijk

Onze cases

Proven partnership

LAB51 is Kentico Gold Partner

Of je nu een website, een webshop of een applicatie wilt, Kentico CMS biedt een compleet, flexibel en robuust platform. Een solide basis voor elk websiteproject. 

Kentico CMS biedt een unieke combinatie van robuuste functionaliteit, een gebruiksvriendelijke interface en flexibiliteit voor zowel bezoekers als eindgebruikers. LAB51 is sinds 2008 trotse Kentico Gold Partner.  

kentico gold partner
Waarom LAB51?

Wij ontwikkelen al sinds 1999 websites. Dit doen we altijd volgens een doordacht plan en samen met jou maken we keuzes hierin. We helpen je hier natuurlijk bij en geven advies op basis van onderzoek en analyse op het gebied van online marketing. Onze toegevoegde waarde vind je in onze multidisciplinaire aanpak. We denken graag mee over je online strategie en lopen niet weg van een prestatie afhankelijke afspraak.

De voordelen van LAB51
  • We bouwen al sinds 1999
  • Veilig en razendsnelle websites
  • Multidisciplinaire aanpak
  • De creatieve Kentico partner
  • Communiceren met Brabantse nuchterheid

Wil jij een ijzersterke website? Daag ons uit!

ALLES BEGINT BIJ EEN GOEDE KOP KOFFIE

John van der Stelt John van der Stelt Partner & Online Adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018