Analytics, Tag Manager, Search Console & AdWords

De Creatieve Google Partner

Wij volgen de laatste ontwikkelingen

LAB51 = The Google Way

LAB51 is sinds 2010 Google Partner. Onze filosofie is dat alle onderdelen op elkaar afgestemd moeten zijn. Zo richten wij Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console en Google Adwords goed in en stemmen deze naadloos op elkaar af.

Volledige Google inrichting

We zorgen ervoor dat we iedere website, webshop en campagne voorzien is van juiste tracking codes. Hierdoor meten we alle gegevens en kunnen ons baseren op valide data. Projecten richten we altijd in met de beschikbare Google Tools zoals: Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager en Google AdWords. We stellen doelen in, maken relevante segmenten aan, bouwen remarketinglijsten op en koppelen weersvoorspellingen aan de data. Dit alles presenteren we in overzichtelijke dashboards die we opmaat maken.

Praktijkgerichte dashboards & trainingen

We begrijpen dat je niet alle statistieken van je website of webshop wilt en kunt volgen. Wel handig zijn een aantal belangrijke KPI's overzichtelijk in één dashboard. Zo ben je direct op de hoogte wat er speelt en hoe je website of webshop presteert. Wil je zelf alle ins en outs weten van Google Analytics en Google Search Console? Wij geven praktijkgerichte trainingen. De trainingen worden op het kantoor van LAB51 gegeven en beslaan een dagdeel. Na de training kun je zelfstandig de data intrepetreren en hier conclusies aan verbinden.

Expertise

LAB51 en Google

LAB51 heeft certificeringen en goede prestaties binnen Search Advertising, Mobile Advertising, Video Advertising, Display Advertising, Shopping en Google Analytics. Vandaar de terechte Google Partner onderscheiding.

google partner uit brabant

Bekijk onze

Google Cases

Hoe kunnen we helpen?

Of je nu een juiste setup van Google Analytics wilt, een op maat gemaakt dashboard, een praktijkgerichte training of een goedlopende AdWords campagne. LAB51 is als Google Partner multidisciplinair en helpt je graag in het verder brengen met het meten en analyseren van je statistieken.

De voordelen van LAB51
  •  Google Partner sinds 2010
  •  Analytics, Tag Manager en Adwords setup
  •  Handige Dashboards en Praktijkgerichte trainingen
  •  Multidisciplinaire aanpak
  •  Communiceren met Brabantse nuchterheid
Frank Daamen Frank Daamen Partner & Online Marketeer frank@lab51.nl
013 - 5458018