ICT MEETS MARKETING

LAB51 IS KENTICO GOLD PARTNER

COMPLEET PLATFORM

KENTICO CMS & EMS

Wil je een responsive website, marketing campagne of applicatie met vele mogelijkheden? Wij gaan met Kentico veel verder dan menig ander systeem.

UITGEBREID CMS

LAB51 werkt samen met Kentico. Kentico CMS is een uitgebreid content management systeem met een uitgebreide set functies voor het ontwikkelen van websites, webshops en community websites. 

Download de Kentico 9 brochure

COMPLEET EN FLEXIBEL

Kentico CMS biedt uitgebreide online marketing mogelijkheden. Ze hebben een groot aantal basisfunctionaliteiten en modules. Kentico CMS is zeer gebruiksvriendelijk en flexibel en biedt multi-site platform mogelijkheden. Met Kentico CMS heb je een complete oplossing voor web-strategie├źn.

EXPERTISE

LAB51 EN KENTICO

LAB51 gaat met Kentico veel verder dan menig ander systeem. Kentico CMS is uniek en gebruiksvriendelijk voor zowel webontwerpers als eindgebruikers. Wij zijn Gold Partner van Kentico en wij zoeken samen naar de beste oplossing en kunnen snel schakelen wanneer dat nodig is.

kentico gold partner

Bekijk onze

Kentico cases

Waarom LAB51?

Of je nu een website, een webshop of een applicatie wilt, Kentico CMS biedt een compleet, flexibel en robuust platform. Een solide basis voor elk websiteproject. Kom langs voor een gratis Kentico demo en ervaar wat Kentico voor jou kan betekenen!

De voordelen van LAB51
  • We bouwen al sinds 1999
  • Multidisciplinaire aanpak
  • De creatieve Kentico partner
  • Sinds 2008 Kentico Gold Partner
  • Communiceren met Brabanste nuchterheid
Frank Daamen Frank Daamen Partner & Online Marketeer frank@lab51.nl
013 - 5458018