Strategie, integratie, templates en optimalisatie

MailChimp Email Marketing

Send better email. LAB51 is

MailChimp Expert

LAB51 is Certified MailChimp Expert. Wij ontwikkelen conversie verhogende templates en helpen je bij het opzetten en beheren van je MailChimp email marketing campagnes. Haal meer uit email marketing met behulp van LAB51 en MailChimp!

Van ontwerp tot verzenden

Wij maken voor iedere klant een aangepast, op maat gemaakt e-mailtemplate. Je kunt er voor kiezen deze zelf te vullen met content, maar ook voor het vullen van content, het versturen van de mailing en de statistieken kun je bij LAB51 terecht. 

Eenvoudige integratie

Wij kunnen zonder probleem MailChimp integreren in jouw bestaande website. We kunnen jouw email verbeteren, aanpassen en optimaliseren. Maak gebruik van onze uitgebreide kennis van het MailChimp-platform.

Expertise

LAB51 en MailChimp

Met MailChimp gaan we tot het uiterste om de meest belangrijke functies voor jou zo goed mogelijk te laten werken. We kunnen e-mails, landingspagina's en formulieren opstellen. LAB51 is erkend MailChimp Expert en helpt jou met het opzetten van jouw email marketing.

Bekijk onze

MailChimp cases

Waarom LAB51?

Met MailChimp bieden we jou een complete oplossing voor jouw email marketing. MailChimp is een betrouwbaar programma met uitgebreide analytics mogelijkheden om meer uit je email marketing te halen. We werken al voor vele klanten waarbij we MailChimp inzetten. Kom langs en maak kennis met MailChimp!

De voordelen van LAB51
  •  MailChimp Expert
  •  Te integreren in bestaande websites
  •  Multidisciplinaire aanpak
  •  Communiceren met Brabantse nuchterheid
Frank Daamen Frank Daamen Partner & Online Marketeer frank@lab51.nl
013 - 5458018