Braqeez

Stevige en trendy kinderschoenen!

Magento 2

webshop

Verhuizing van

WooCommerce shop

Snel, stoer &

responsive

Achtergrond

Eigenwijze, vrolijke kinderschoenen en zeer betaalbaar

Braqeez is een merk kinderschoenen dat staat voor hip, verantwoord en vooral een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ze zijn gemaakt van de beste materialen en hebben een optimale pasvorm. Kids Shoes Valley uit Kaatsheuvel is officiƫle dealer van het merk. Hulp nodig bij je keuze? Kids Shoes Valley helpt je graag met het uitzoeken voor de beste Braqeez-shoen voor je kind.

De uitdaging

WooCommerce maakt plaats voor Magento 2

Kids Shoes Valley had al een webshop voor Braqeez, maar deze was gemaakt in WooCommerce. Na enkele jaren vonden ze dit platform niet meer zo ideaal. Magento 2 klonk veel aantrekkelijker. Aan ons werd gevraagd om te zorgen voor een succesvolle verhuizing.

De aanpak

Van data overzetten naar vloeiende shop

Alle data uit de bestaande shop moest natuurlijk naar Magento 2. Ook de producten en bijbehorende specificaties hebben we overgezet. De nieuwe shop van Braqeez kreeg een aansprekend en trendy design. Omdat Kids Shoes Valley werkt met de software van Exact Online hebben via de Dealer4Dealer-module een koppeling gemaakt. Met modules zoals Improved Layered Navigation en Advanced SEO Suite hebben we een webshop gemaakt die er tegenaan kan.

Het resultaat

De ideale combinatie

Braqeez heeft stevige kinderschoenen van de beste kwaliteit. Daar hoort een soortgelijke webshop bij! Magento 2 zorgt voor een stevige basis, de hosting van Byte levert de snelheid en de verschillende modules zorgen voor een webshop die boven zichzelf uit stijgt. Magento 2 en Braqeez? De ideale combinatie!

Bekijk

Gerelateerde cases

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018