BunniesJR

Hippe kinderschoenen voor jongens en meisjes!

Magento 2

webshop

WooCommerce

naar Magento 2

Responsive

Op alle apparaten

Achtergrond

Groot aanbod van de hipste kinderschoenen

Op zoek naar blitse schoenen van goede kwaliteit voor je kleintjes? Dan ben je bij BunniesJR écht aan het juiste adres. Het merk, aangeboden door Kids Shoes Valley, biedt een groot aanbod aan babyschoenen, schoentjes, laarsjes en sneakers voor de iets grotere kinderen. Kom je er niet uit welke schoen geschikt is voor jouw kind? Kids Shoes Valley geeft je graag advies!

De uitdaging

Dag WooCommerce, hallo Magento 2!

Kids Shoes Valley had, als officiële dealer van het merk, al een webshop voor BunniesJR. Deze draaide op WooCommerce. Hier waren ze niet meer zo tevreden over en klopten daarom aan bij LAB51. Of wij konden helpen met een verhuizing naar Magento 2. Maar natuurlijk kunnen we dat!

De aanpak

Verhuisdozen inpakken

Eerst moest alle data uit WooCommerce gehaald worden. Alle producten en specificaties hebben we vervolgens in Magento 2 geladen. We hebben redirects ingesteld, zodat de pagina’s geen waarde verliezen. Ondertussen hebben we de webshop voorzien van een aansprekend design. Kids Shoes Valley werkt met de software van Exact Online. Hier hebben we, dankzij de Dealer4Dealer-module, een koppeling voor gerealiseerd. De modules Layered Navigation (Amasty) en Advanced SEO Suite en Knowlegde Base (Mirasvit) brengen de webshop naar een nóg hoger niveau.

Het resultaat

BunniesJR voor iedere kindervoet!

Kids Shoes Valley heeft nu een soepele, effectieve en moderne webshop voor de schoentjes van BunniesJR. De shop loopt succesvol op Magento 2 en is rap dankzij de hosting bij Byte. Moeders en vaders kunnen tevens online shoppen via elk apparaat. Laat die orders maar komen!

Bekijk

Gerelateerde cases

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018