Consulta

Professionele B2B website

+ 220%

stijging organisch verkeer

330%

conversie stijging

- 45%

daling bouncepercentage

Achtergrond

Een totaaloplossing voor uw schoonheidsinstituut

Consulta levert kwaliteitsvolle, onderscheidende (verzorgings)producten, die veilig en effectief zijn. Deze producten dragen bij aan de schoonheid en het welbehagen van de consument en worden daarom met plezier geadviseerd en gebruikt. Met opleiding en digitale ondersteuning biedt Consulta een totaaloplossing in de branche.

De uitdaging

Hoe vergroot je je netwerk?

Bij Consulta weten ze alles van persoonlijke huid- en voetverzorging. Om het netwerk schoonheidsinstituten uit te breiden moesten er online stappen gezet worden. Een nieuwe identiteit en beter vindbare websites. Consulta vroeg ons daarover mee te denken.

Onze aanpak

Een nieuwe fundering

De verouderde techniek van de websites van Consulta hebben we vervangen door Kentico CMS. Hierdoor zijn aanpassingen, uitbreidingen en het plaatsen van content een stuk eenvoudiger en sneller geworden.

De website is beter vindbaar en levert meer relevante leads op. Een goede basis voor online marketing die inmiddels is gestart met Google, Facebook en MailChimp.

Resultaat

Meer relevante leads

De nieuwe online uitstraling past bij de luxe van de branche. Dat levert direct meer zichtbaarheid en leads op. Inmiddels mogen we ons online partner noemen. Samen vooruit!

Button met 'Bezoek de website'

Bekijk

Gerelateerde cases

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018