Doe Het Zelf Beregening

De tuinberegeningspecialist voor doe-het-zelvers!

De achtergrond

Zelf je automatische beregeninginstallatie aanleggen

Ben je van plan om zelf een tuinberegeninginstallatie aan te leggen? Dan moet je bij Doe Het Zelf Beregening (DHZB) zijn! De webshop heeft alle producten én informatie om jouw project tot een succes te maken. Inclusief handige configurators om zelf je bouwpakket samen te stellen!

De uitdaging

Van half-om-half naar Magento 2

DHZB had al een prima draaiende webshop. Maar ja, die liep half op Magento 1 en half op Wordpress. Daar wilden ze vanaf, dus was er maar 1 logische optie: Magento 2. Alle content uit Wordpress, data en orders uit Magento 1 moesten allemaal netjes in Magento 2 terechtkomen. Een klus waar we van houden!

De aanpak

Voorbereiden, bouwen, vullen en testen

Een goede migratie begint met de juiste voorbereiding. Eerst keken we wat we absoluut mee wilden nemen naar de nieuwe omgeving en wat niet. Vervolgens tuigden we de nieuwe webshop op. Zodra het geraamte stond, konden we gaan vullen: alle content, data, producten en orders kon naar Magento 2. Tot slot was het tijd om te testen en zorgen dat er geen dode pagina’s ontstonden.

Het resultaat

Strak in zijn jasje!

Het resultaat is een snelle webshop die niet alleen een logischere navigatie heeft, maar ook op alle apparaten goed toegankelijk is. Dat moet dus zorgen voor meer conversies! De webshop ziet er strak uit en draait op een platform dat er weer jaren tegenaan kan. Kijk maar eens op www.doehetzelfberegening.shop.

Bekijk

Gerelateerde cases

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018