Fakrozonwering.com

De originele FAKRO zonwering voor jouw dakraam

Magento 2

webshop

Product Finder

module

Design

Fris & overzichtelijk

Achtergrond

Originele FAKRO raamdecoratie

Het initiatief voor deze webshop komt van leverancier FAKRO Nederland. De nieuwe webshop biedt een assortiment met enkel originele FAKRO raamdecoratie. Zonweringen van topkwaliteit en altijd perfect passend op jou dakraam of platdakproduct van FAKRO.

De uitdaging

Snel het juiste product

Het aantal mogelijkheden voor de raamdecoratie van FAKRO Nederland is breed en je wil natuurlijk niet dat klanten een artikel bestellen wat vervolgens niet past. De uitdaging? Een snelle oplossing om de klant het juiste product te tonen.  

De oplossing

De juiste modules

Voor de FAKRO zonweringshop is een snelle en overzichtelijke Magento 2 webshop ontwikkeld. Op de homepagina van de webshop vinden klanten de Product Part Finder module van Amasty. Hier kan het type dakraam ingevoerd worden, vervolgens wordt een aanbod van passende zonweringen getoond. Ook voldoet de shop aan de laatste veiligheidseisen dankzij de GDPR module van Aheadworks en de installatie van Webcooking.
 

Het resultaat

Online sterk

Naast de showroom in Groesbeek is FAKRO Nederland nu ook klaar voor de eerste stappen in de e-commerce. Met de geheel nieuwe Magento 2 webshop hebben zij een sterke basis!

Bekijk

Gerelateerde cases

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018