Kabels.nl

Grootste aanbod kabels voor een complete werkplek

Magento 2

webshop

5.000+

producten

Responsive

op alle apparaten

Achtergrond

Specialist in ...

Juist! Ze heten niet voor niets Kabels.nl. Het kabel assortiment bestaat uit een ruime keuze in verschillende lengtes en kleuren. Als specialist wordt de klant door Kabels.nl ook verzien van het juiste advies of uitleg.  
 

De uitdaging

Snelle webshop

Het ontwikkelen van een snelle webshop met meer dan 6000 producten is een uitdaging. LAB51 zet uitdagingen om naar kansen en gebruikt daarvoor bewezen oplossingen.

Onze oplossing

E-commerce 360 oplossing

Om het grote aanbod van de nieuwe Magento 2 webshop goed in de markt te zetten maakt LAB51 gebruik van de e-commerce 360 oplossing. Kabels.nl koos voor een koppeling met Channable. Hierdoor kunnen alle producten van de webshop in een handomdraai verkocht worden op bv. Bol.com, Google Shopping, Facebook en Amazon. Ook is voor Kabels.nl een koppeling met Datatrics gemaakt. 

Daarnaast maakt deze super slimme webshop gebruik van Sooqr, Zendesk, Pay.nl en is er een koppeling met het eigen logistieke systeem. Om de betrouwbaarheid van Kabels.nl te verhogen is een koppeling met Trust Pilot gemaakt.

Het resultaat

Online succes

De nieuwe webshop van Kabels.nl is snel, volledig responsive, voorzien van slimme online marketing en gemakkelijk te onderhouden in Magento 2. Nu zijn ze klaar voor het behalen van online successen!

Bekijk

Gerelateerde cases

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018