Lenco

Zwitserse precisie in hightech

5+

Landen actief

Magento 2

Webshop

1500+

Producten

Achtergrond

Smart Choice Brand

Met meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van Hi-Fi en consumentenelektronica ben je bij Lenco aan het juiste adres voor platenspelers, radio’s, speakers en meer. De nieuwste technologie├źn worden door Lenco gefabriceerd en gedistribueerd tot een compleet assortiment aan ‘’smart choice’’ consumentenelektronica. Voor iedere leeftijd en binnen iedere levensfase bieden zij elektronica producten voor elk moment van de dag.

De uitdaging

Volstaan aan precisie

Bij het smart choice aanbod van Lenco hoort uiteraard ook een webshop van hetzelfde kaliber. De opdracht is een Magento 2 webshop met een breed scala aan koppelingen. Zo’n uitdaging gaat LAB51 natuurlijk niet uit de weg.

De aanpak

Meertalige webshop en externe koppelingen

LAB51 ontwikkelde een Magento 2 webshop met koppelingen voor het PIM systeem Akeneo, WhereToBuy, Zendesk en Trusted Shops. Met het Trusted Shops certificaat in bezit zijn klanten tevens beschermd, verzekerd en gegarandeerd van een zorgeloze online ervaring. De webshop is vertaald naar het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Zo kunnen bestellingen vanuit heel Europa binnen stromen. Maar daar houdt het niet mee op! De producten van Lenco zijn namelijk ook te koop op marktplaatsen zoals Bol.com en Amazon door de koppeling met Channable.

Resultaat

Klaar voor de toekomst

Een meertalige Magento 2 webshop met het hoogste gebruikersgemak voor zowel onze klant als de eind consument. Een succesvolle case dankzij onze E-commerce 360 formule.

Bekijk

Gerelateerde cases

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018