Onderwaterhuis

Specialist in onderwaterfotografie

4.000+

producten

100%

organisch verkeer

Koppeling

met RedAnt

Achtergrond

Grootste onderwaterfotografie- en videospecialist in Europa.

Onderwaterfotografie en onderwatervideografie worden steeds populairder. Vele duikers willen de prachtige onderwaterwereld vastleggen tijdens vakantie of een duik in eigen land en gaan vervolgens veelal niet meer zonder camera het water in. Professionals hebben behoefte aan goede apparatuur om de onderwaterwereld vast te leggen of om bijvoorbeeld inspecties te kunnen doen aan schepen of bouwwerken.

Bij Onderwaterhuis.nl kunt u terecht voor een eerlijk en deskundig advies over digitale foto- en videoapparatuur voor boven èn onder water. Ook alle accessoires zoals flitsers, lenzen, filters, geheugenkaartjes, batterijladers en reserve onderdelen kunt u in het assortiment vinden.

De uitdaging

Migratie van Magento 1 naar Magento 2

De Magento 1 webshop van Onderwaterhuis.nl was toe aan een verbetering. Een migratie naar Magento 2 is dan de logische keuze. De voordelen van Magento 2 op een rijtje:

  • Snellere webshop

  • Checkout is verbeterd

  • Backend is gebruiksvriendelijker

  • Responsive design & mobile first 

  • Betere beveiliging

De koppeling

Bedrijfsprocessen optimaliseren met RedAnt

Multi-language

Meertalige webshop

Om het succes van Onderwaterhuis.nl te waarborgen, was uitbreiding vereist. Door de webshop in meerdere talen aan te bieden, kan Onderwaterhuis.nl nu succes behalen op internationaal niveau.

Bekijk

Gerelateerde cases

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018