Perfect Water

Specialist in zuiver water

Magento 2

webshop

Ruim 260

producten

Kristalheldere

navigatie

Achtergrond

Al jaren de zuiverwaterkoning!

Perfect Water, onderdeel van DVC Watergroep, heeft ruim 20 jaar ervaring in het realiseren van de beste waterkwaliteit. Dankzij een breed assortiment aan waterontharders, drukverhogers, waterzuiveringsproducten, vloeistoffilters en ontijzeringsproducten kunnen particulieren en bedrijven zelf zorgen voor zuiver water.

De uitdaging

Perfect Water op eigen benen

De producten van Perfect Water waren ondergebracht in de webshop van Tuin en Water. Voor een betere marktpositionering wilde DVC Perfect Water toch liever los kunnen presenteren. Oftewel, een nieuwe Magento 2 webshop met alleen de producten voor de beste waterkwaliteit.

De aanpak

Nieuwe shop voor bestaande storeview

We hadden de verschillende webshops van DVC Watergroep (Tuin en Water, Doe Het Zelf Beregening en Perfect Water) in de backend van Magento 2 al eigen storeviews gegeven. Dit doen we, zodat we de verschillende producten beter kunnen positioneren én betere prijsstellingen kunnen instellen. Daardoor was de stap naar een onafhankelijke webshop niet zo groot. Er moest een eigen design en configuratie komen. De producten konden we vervolgens simpelweg toekennen aan de nieuwe webshop.

Het resultaat

Klaar voor een eigen positionering

De webshop van Perfect Water is een overzichtelijk, eenvoudig te navigeren en lichte webshop geworden. Alle producten worden optimaal gepresenteerd en de ‘customer journey’ naar de winkelwagen is zo kort mogelijk. Perfect Water kan er tegenaan!

Bekijk

Gerelateerde cases

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018