SecuFirst

Alles voor een beveiligd huis of bedrijf

4 talen

NL-EN-FR-DE

Magento 2

webshop

Design

Fris en modern

Achtergrond

Jouw veiligheid staat bij SecuFirst voorop

Van camera's tot wifi-deurintercoms: SecuFirst, een van de merken die ALC Electronics uit Tilburg aanbiedt, geeft je al het nodige om jouw huis of bedrijf goed te beveiligen. Door verschillende producten te combineren, kun je een 'cirkel van veiligheid' creĆ«eren. Dus heb je liever geen ongure types in de buurt van je huis of bedrijf? SecuFirst heeft de oplossing!

De uitdaging

Meertalige Magento 2 webshop

Om de Europese markt aan te boren, had ALC Electronics een webshop nodig. Ze waren al bekend met Magento en klopten daarom bij LAB51 aan voor een Magento 2 webshop. De opdracht was om een soepele en meertalige (Nederlands, Engels, Frans en Duits) webshop te maken. Muziek in onze oren! 

De aanpak

Meerdere storeviews en veel specificaties

Er waren, vanwege de verschillende talen, 4 storeviews in Magento 2 nodig. Deze hebben we 1 voor 1 opgetuigd met een custom, modern design. Vervolgens heeft ALC Electronics zelf de storeviews met tekstuele content gevuld. De producten zijn door ons allemaal netjes ingeladen, alsmede de vele verschillende specificaties. De shops maken gebruik van verschillende modules, zoals Layered Navigation van Amasty en Knowledge Base en Blog MX van Mirasvit. De hosting hebben we ondergebracht bij Byte.

Het resultaat

Klaar voor Europa!

De webshop van SecuFirst is snel, volledig responsive, werkend in 4 talen en gemakkelijk te onderhouden in Magento 2. Laat die Europese klanten maar komen!

Bekijk

Gerelateerde cases

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018