Sign and More

Van beachvlag tot tekstbord in Magento 2

Achtergrond

Signing leverancier met een persoonlijke touch

Een promoframe nodig? Of een verkoopbord? Beachvlag erbij? Allemaal geen probleem bij Sign and More. Deze totaalleverancier voor alles wat met signing te maken heeft, zorgt ervoor dat je in razendsnel tempo aan de slag kunt met de promotie van je bedrijf.

De uitdaging

Hoe kan ik de klant van nog betere service voorzien?

De bestaande webshop van Sign and More was toe aan vervanging, omdat deze al een paar jaar draaide. Daarnaast wilde Sign and More een speciale prijsberekening in de bestelfase van de webshop, zodat ze klanten sneller van dienst konden zijn.

De oplossing

Magento 2 en speciale prijsberekening

De webshop van Sign and More draaide op Magento 1. Aangezien dit platform verdwijnt, was de overstap naar Magento 2 noodzakelijk! De mogelijkheden in Magento 2 zorgen vrijwel meteen voor een betere klantervaring.

Daarnaast hebben we in het bestelproces een speciale prijsberekening ontwikkeld. Klanten kunnen de breedte en hoogte van hun signing aangeven. Op basis daarvan wordt meteen de actuele prijs weergegeven. Alles voor een betere gebruiksvriendelijkheid!

Resultaat

Een Sign and More-waardige klantervaring!

Een volledige responsive Magento 2 webshop met een vele malen betere gebruiksvriendelijkheid dan voorheen. Benieuwd? Neem maar eens een kijkje op Signandmore.nl.

Bekijk

Gerelateerde cases

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018