Trebsshop.com

Voor kwaliteit, comfort en originaliteit in de keuken.

Magento 2

webshop

Shopping Feed

in 4 talen

5+

landen actief

Achtergrond

Hoofdingredi├źnt: Fun

Voor kwaliteit, comfort en originaliteit in de keuken moet je bij Trebs zijn. Het huishouden en koken wordt fun dankzij de keukenartikelen en huishoudelijke producten van Trebs. Door een aanbod van comfortproducten met een hoge kwaliteit, groot gebruiksgemak en een oogstrelend design is het assortiment van Trebs onderscheidend.
 

De uitdaging

Meertalige Magento 2 webshop

Ontwikkel een webshop in het Nederlands, Engels, Frans en Duits en verhoog de zichtbaarheid van onze producten.  Dat kan perfect met Magento 2 en de e-commerce 360 oplossing van LAB51.

De aanpak

Een bewezen aanpak

LAB51 werkt met bewezen oplossingen. De Magento 2 webshop is snel, responsive en ontwikkeld met slimme online marketing. Voor Trebs is de Channable module gekoppeld, producten zijn daarmee zichtbaar op elk gewenst platform zoals Google Shopping, Bol.com of Amazon.

Ook Sooqr, Trusted Shops, Zendesk, WhereToBuy zijn gekoppeld in deze nieuwe Magento 2 webshop van Trebs. Daarnaast is gekozen voor een koppeling met een van de nieuwste partners van LAB51, het PIM systeem Akeneo.
 

Top resultaat

Dankzij de dynamische marketing feeds voor o.a. Google Shopping worden de producten niet alleen meer op de Trebs shop verkocht. Laat die orders maar binnen stromen!
 

Bekijk

Gerelateerde cases

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018