WielenOutlet

Webshop voor zwenkwielen

750+

producten

Bol.com

koppeling

Multi-language

6 talen

Achtergrond

Zwenkwielen bestellen bij WielenOutlet.

Zwenkwielen van WielenOutlet kunt u eenvoudig, snel en voordelig online bestellen. WielenOutlet levert zwenkwielen aan zowel particulieren als bedrijven. Er is een ruime keuze en grote voorraad van kleine wieltjes tot aan zware zwenkwielen met een draagvermogen van 1.300 kg. Heeft u regelmatig zware spullen te verplaatsen? Dan is de WilenOutlet de oplossing voor u. 

De uitdaging

Migratie van Magento 1 naar Magento 2

De Magento 1 webshop van WielenOutlet was aan vervanging toe. Een migratie naar Magento 2 is dan de logische keuze. De voordelen van Magento 2 op een rijtje:

  • Snellere webshop

  • Checkout is verbeterd

  • Backend is gebruiksvriendelijker

  • Responsive design & mobile first 

  • Betere beveiliging

De koppeling

Meer verkopen met EffectConnect

Platformen als Bol.com bieden ongekende mogelijkheden, maar als je niet hoog in de selectie eindigt, zal je aanwezigheid weinig uithalen. Via de marketplace van bol.com bereikt WielenOutlet in één klap 6 miljoen consumenten. Met EffectConnect start je snel met verkopen en kost het verkopen via bol.com je weinig tijd. Met het oog op de toekomst wordt er gekeken naar koppelingen met onder andere Amazon. 

Multi-language

Op Europees niveau opereren

Om het succes van WielenOutlet te waarborgen, was uitbreiding vereist. Door de webshop in 6 talen aan te bieden, kan WielenOutlet nu succes behalen in heel Europa. De webshop van WielenOutlet is dankzij LAB51 beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Bekijk

Gerelateerde cases

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & E-commerce adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018