Wij zijn LAB51

We serve you(r) e-commerce

LAB51

Ons verhaal

"Wij geloven dat we met service, beleving en innovatie een omgeving creëren waarin we samen kunnen excelleren. Onze passie is het mooiste van mens en technologie met elkaar te verbinden." 

We serve you(r) e-commerce

De persoonlijke aanpak van LAB51 is kenmerkend en onderscheidt ons van vele andere e-commerce bureaus. Bij LAB51 benaderen we je organisatie als individu en begeleiden we je op een kwalitatieve en service gedreven manier door de wereld van e-commerce.

CHECK OUT WHAT WE'VE BEEN DOING

ON INSTAGRAM

Ons

Verhaal

Door het verbinden van bewezen oplossingen, slimme tools en strategische partners realiseren wij voorsprong in e-commerce. Ons Magento 2 platform is hierdoor sneller, stabieler en krachtiger. Onze formule is E-Commerce 360

Ons lab is gevestigd in het hart van de Benelux: het bourgondische Tilburg. Als Magento 2 Certified Solution Specialist stellen we alles in het werk om jou een inspirerende beleving te bieden. Onze snelheid, flexibiliteit en kwalitatieve oplossingen worden al jaren gewaardeerd door onze klanten en partners.

Deze aanpak brengt ons samen verder.

01. BEDRIJFSVOERING

We doen zaken op een eerlijke manier en proberen waar mogelijk onze bedrijfsvoering duurzaam uit te voeren, voor ons zelf en voor onze klanten.

02. BREEAM EXCELLENT

We werken in één van de meest inspirerende en duurzaamste gebouwen van Nederland. Het nieuwe Faxx Gebouw in Tilburg is ons decor.

03. PRETTIGE WERKSFEER

We zorgen voor een prettige werksfeer en stimuleren beweging en gezonde voeding voor al onze werknemers.

04. TAFELVOETBAL

We werken hard maar spelen iedere pauze nog fanatieker op onze voetbaltafel. Je bent altijd welkom om deel te nemen.

Onze

Partners