Een kijkje

in onze keuken

HET VERHAAL VAN

LAB51

We werken continu aan een duurzame relatie met de klant, waarbij we een optimale mix van strategie, concept, creatie en marketing toepassen.

Een persoonlijke en flexibele aanpak kenmerkt onze werkwijze, waarvoor wij al meer dan 15 jaar gewaardeerd worden. We zijn een team van E-Commerce specialisten

CHECK OUT WHAT WE'VE BEEN DOING

ON INSTAGRAM

Ons

Verhaal

We komen het beste tot ons recht als we samenwerken met klanten die 'online' beschouwen als een essentieel onderdeel van hun communicatie en bedrijfsvoering. 

Met klanten die in de samenwerking met een internetbureau op zoek zijn naar toegevoegde waarde. Mét, inderdaad. Onze klanten zijn voor ons namelijk niet zomaar opdrachtgevers, maar vooral partners in een project, onderdeel van het team.

Zowel middelgrote tot grote ondernemingen als non-profit organisaties. Wat onze klanten gemeen hebben is dat zij de passie voor online met ons delen. 

01. BEDRIJFSVOERING

We doen zaken op een eerlijke manier en proberen waar mogelijk onze bedrijfsvoering duurzaam uit te voeren, voor ons zelf en voor onze klanten.

02. BREEAM EXCELLENT

We werken in één van de meest inspirerende en duurzaamste gebouwen van Nederland. Het nieuwe Faxx Gebouw in Tilburg is ons decor.

03. PRETTIGE WERKSFEER

We zorgen voor een prettige werksfeer en stimuleren beweging en gezonde voeding voor al onze werknemers.

04. TAFELVOETBAL

We werken hard maar spelen iedere pauze nog fanatieker op onze voetbaltafel. Je bent altijd welkom om deel te nemen.