BLOG

Aanwinst voor LAB51: Kevin, Magento 2-developer!

25 september 2017

LAB51 heeft weer een nieuwe topper binnen! Hoewel, ‘nieuw’…Kevin de Groot (22) kennen we al, want hij zat hier in 2016 nog als stagiair. Nu gaat hij aan de slag als developer. Laten we nog even kennismaken.

Kevin, je bent terug! Vertel eens aan mensen die het niet weten: wat deed je voorheen bij LAB51?

“Ik zat hier dus eerst als stagiair. Toen waren mijn voornamelijke werkzaamheden het developen en aanpassen van modules voor Wordpress en Magento. Ook heb ik gewerkt aan een project in .NET voor het systeem Kentico.”

En wat ga je nu precies doen?

“Ik ga me volledig focussen op Magento 2!”

Klinkt goed! Waar liggen je specialiteiten?

“Mijn specialiteiten zijn het ontwikkelen in de programmeertalen PHP, HTML5 en CSS3. In PHP programmeer ik Object georiënteerd (linkje naar de wikipagina voor als geen idee hebt wat dit inhoudt). HTML5 wordt vooral gebruikt voor de plaatsing van elementen in een shop en met CSS3 bepaal je de opmaak van die elementen.”

Oké, dat is Kevin als medewerker. Maar wat vind je leuk om te doen als je niet werkt?

“Thuis ben ik vooral bezig met eigen projectjes in de programmeertalen die hierboven zijn beschreven. Ook als hobby ben ik dus bezig met het programmeren van websites en modules! Als ik echter geen zin heb om te programmeren, speel vooral spelletjes. En dan voornamelijk Arma 2 Dayz en Rust."

"Maar ‘geocachen’ vind ik ook heel leuk. Dan ga je de natuur in op zoek naar ‘schatten’ die mensen verstopt hebben. Wanneer je deze gevonden hebt, kun je in een app aangeven dat je ze gevonden hebt en dan kun je naar de volgende. Zo kom je op heel mooie plekken!”

Er staat hier sindskort een tafeltennistafel. Hoe zijn je tafeltennis-skills?

“Beter dan die van Thijs! Ik moet er weer even in komen, maar dat komt wel goed.”

Succes met je baan, Kevin!

Geschreven door Thijs Hartveld Content Marketeer