BLOG

LAB51 is trotse Akeneo partner

18 januari 2019

Het nieuwe jaar is pas net begonnen wanneer LAB51 partner wordt van Akeneo. Dit Product Information Management (PIM) systeem biedt één overzichtelijke plek om al uw productinformatie te verzamelen, te beheren en te verrijken. Dit bespaart niet alleen heel veel tijd, Akeneo zorgt er ook voor dat de informatie van al uw producten uniform is voor welk platform dan ook! LAB51 is daarom trots met de nieuwe Akeneo Partner titel. 
 

PIM systeem Akeneo 

In Akeneo kunt u verschillende soorten content verzamelen; technische gegevens (specificaties, maatregelen, ingrediënten) , gebruiksgegevens (beschrijvingen, instructies, waar gebruikt), emotionele gegevens (productverhalen, rijke beschrijvingen) en mediabestanden (afbeeldingen, PDF's, video's). Veel bekende merken, waaronder Lancaster, Fossil en Sephora, gingen u voor en zien dagelijks de voordelen in van het PIM-systeem. Na het verzamelen en verrijken van de diverse productinformatie wordt de informatie eenvoudig geëxporteerd naar het gewenste kanaal.  

akeneo_overview-(1).jpg

De voordelen van Akeneo partner op een rijtje:

  • Gemakkelijke data-import

  • Productclassificatie

  • Bewerken & vertalen

  • Kwaliteit & compleet

  • Data-export

 

LAB51 E-commerce 360 oplossing

Om (optimaal) gebruik te kunnen maken van Akeneo, dient het systeem gekoppeld te worden met uw Magento 2 webshop. ''LAB51 werkt vanuit de E-commerce 360 formule. Hierdoor heb je 1 partner voor zowel Magento 2 als het PIM systeem Akeneo.'', aldus John, partner en e-commerce adviseur van LAB51. Wilt u graag gebruik maken van Akeneo of maakt u al gebruik van Akeneo en wilt u dit graag koppelen met uw Magento 2 webshop? Neem dan contact met ons op!

Geschreven door Frank Daamen Partner & Online Marketeer