BLOG

Hypernode Certificering voor LAB51

7 maart 2017

We dragen sinds vandaag het kwaliteitsstempel Hypernode Certified. Wij worden periodiek door Magento experts beoordeeld op de performance en veiligheid van de Magento shops die we ontwikkelen en op onze developmentprocessen. Hypernode certificering is een keurmerk dat wordt uitgegeven door de Magento experts van onze hostingpartner Byte.

Net als wij werkt ruim 65% van de grote Nederlandse Magento bureaus met hun Hypernode hostingplatform. Dit geeft hen een goed beeld van kwaliteit en best practices op het gebied van Magento development. Byte gebruikt deze learnings om met deze kwaliteitsstempel de top agencies in de markt aan te wijzen. Wij zijn trots dat LAB51 tot deze top behoort.

Wat betekent dat nu?

Het is in deze tijd van steeds groter belang dat webshops snel en vooral ook veilig zijn. Hiervoor is het cruciaal dat de shop goed gebouwd en goed onderhouden wordt. Daarom is nu het kwaliteitscertificaat Hypernode Certified in het leven geroepen. Webwinkeliers die werken met het populaire e-commerce softwarepakket Magento kunnen nu op basis van dit kwaliteitsstempel kiezen voor een Magento developmentbureau voor de ontwikkeling en/of beheer van hun webshop. LAB51 heeft samen met acht Nederlandse en twee Belgische Magento bureaus deze week het certificaat Hypernode Certified Agency ontvangen. De certificaten zijn uitgereikt door hostingexpert Byte, uit naam van hun gespecialiseerde Magento platform Hypernode.hypernode magento 2
 

Als Hypernode Certified Magento Agency...

● lever en beheer je Magento shops met een uitstekende performance

● lever en beheer je zo veilig mogelijke Magento webshops

● werk je met professionele processen voor development, deployment en beheer

● heb je bovenmatige kennis van Magento
 

Juryoordeel:

"Jullie workflow klinkt heel goed (“Supernice. Bonuspunten voor ansible om over meerdere nodes tegelijk te updaten” aldus het meer nerdy deel van onze jury ;)) en bijna nog mooier vinden we dat jullie hier heel actief en bewust mee bezig zijn en nog op zoek zijn naar verdere verbetering van de kwaliteit."

 

Magento 2 webshop

Onze Magento 2 webshops draaien op de Hypernode omgeving van Byte. Wil je meer informatie over Magento 2 of Hypernode? Neem dan even contact met me op.

Geschreven door Pascal Adriaansen Design & Development