BLOG

Channable Partner event 2019

8 juli 2019
Met de tool van Channable stuur je eenvoudig productdata door naar meer dan 1000 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen. Bij LAB51 zetten wij Channable in voor diverse klanten, of het nu gaat om kinderschoenen, cosmetica of tuingereedschap! Wij zorgen voor de koppeling tussen Magento 2 en Channable en richten het in voor jou als klant.
 

Onderweg naar Galgenwaard voor de aftrap

LAB51 was ook dit jaar weer aanwezig op het Partner Event van Channable. De locatie? Het Stadion van FC Utrecht! Geheel in thema was de aftrap, een leuke quiz waarin onze Channable kennis op de proef werd gesteld. Wisten jullie dat Channable dit jaar haar 5-jarige bestaan viert? En dat het grootste project momenteel 1.7 miljoen items bevat!
 

Long tail adverteren met Channable

Na de quiz begon de eerste helft. Maurizio Bellini van Travix vertelde in zijn presentatie hoe Channable de perfecte uitkomst bied voor hun long tail business model. Travix is het moederbedrijf achter o.a Cheaptickets.nl. Het aanbod van verschillende vluchten is enorm en handmatig campagnes maken voor het volledige aanbod is onmogelijk. Door middel van regels en het integreren van variabele velden in Channable is dat wel mogelijk. Dagelijks worden duizenden advertenties geautomatiseerd verstuurd naar bijvoorbeeld Google. Dit heeft Travix niet alleen meer zichtbaarheid en omzet opgeleverd maar ook gestructureerd veel arbeidsuren bespaart.
 

Channable Best Use Case of the Year Award

Voor de tweede helft kreeg het gehele publiek een leuke presentatie van voormalig voetbalscheidsrechter en huidige wethouder van Wierden, Eric Braamhaar. Met zijn enthousiaste verhalen en ervaringen uit het leven van een scheidsrechter inspireerde hij iedereen om meer samen te werken.

Tot slot introduceerde Channable de Best Use Case of the Year Award. Van alle inzendingen kregen drie bureaus de kans om hun project te pitchen. Het publiek had uiteindelijk de stem in handen. De drie genomineerde waren; Greenhouse met de case voor Toto (sportweddenschappen), Happy Horizon met de case voor Van Bommel (herenschoenen) en BossData met de case voor ERA Belgium (makelaars). Allemaal inspirerende en complexe cases maar uiteindelijk ging BossData er met de winst vandoor! Wij feliciteren hen en bedanken Channable voor de leerzame dag!

LAB51-partner-event-channable.jpg
 

Interesse in de koppeling met Channable?

Wil jij zelf ervaren welke voordelen Channable voor jouw webshop heeft? Wij hebben jarenlange ervaring met e-commerce. Dit doen we altijd volgens een doordacht plan en samen met jou maken we keuzes hierin. Dus laten we samen kijken naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.