BLOG

E-Commerce 360: Samen bouwen aan een succesvolle webshop

31 januari 2017

De manier waarop LAB51 met jouw webshop om gaat is 360 graden anders. Waar andere partijen alleen je shop bouwen, hosten of promoten, focussen wij ons helemaal op jouw e-commerce activiteiten. Zo ontwikkelen wij niet alleen supersnelle Magento 2 webshops, maar zorgen er ook voor dat je webshop succesvol is door de marketing, klantenservice en logistiek te regelen. Onze e-commerce diensten zijn modulair te gebruiken onder één dak. Dat noemen wij nu E-Commerce 360®!

Magento 2: Better, Faster, Stronger!

Met het revolutionaire Magento 2 platform van LAB51, ben je de concurrentie een stap voor. Het is sneller, veiliger, gebruiksvriendelijker en stabieler dan ooit tevoren. Overtref je klantverwachtingen door een geweldige customer experience te leveren. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Een conversie verhogend format dat continue wordt verbeterd op basis van cijfers en gebruikersonderzoek.

Modulaire e-commerce diensten

Waar het Magento 2 platform het kloppend hart is van je e-commerce activiteiten bieden we in totaal negen e-commerce diensten aan die modulair te gebruiken zijn. Dit zijn: Strategie, Platform, Modules & Integratie, Betalen, Hosting, Marketing, Content, Logistiek en Klantenservice. Bepaal zelf welke diensten je zelf wilt uitvoeren en welke je toevertrouwd aan LAB51.

Van startups tot multinationals

Van kleine, middelgrote ondernemingen tot multinationals, LAB51 heeft een passend antwoord. Er is een keuze uit 3 gestroomlijnde pakketten: Magento 2 Start, Magento 2 Grow en Magento 2 Fly. Geniet van scherpe tarieven, een breed assortiment aan modules, effectieve marketingdiensten, uitgebreide rapportages en vele extra’s.

LAB51 = 15 jaar expertise

Met LAB51 profiteer je van ruim 15 jaar ervaring binnen de wereld van e-commerce en online marketing. Ondernemen met Brabantse nuchterheid, dat is waar wij om gewaardeerd worden. Je kunt rekenen op vriendelijke, kundige support en een uitgebreid kennisnetwerk met sterke partners. Natuurlijk wordt ons platform 24/7 gemonitord door ons supportteam zodat jij je kunt focussen op je core-business.

Geschreven door Frank Daamen Partner & Online Marketeer