BLOG

Even voorstellen: Merel!

29 juni 2016

Deze week hebben we er een nieuwe collega bij! Merel is bij ons aan de slag gegaan als content marketeer en we stellen haar even aan je voor.

Merel is 25 jaar oud en is geboren en getogen in Tilburg. Na de opleiding Fotografie is zij in 2009 begonnen aan de opleiding Communicatie. Daar leerde ze alle ins en outs over het vak. Binnen deze studie legde ze de focus op het uitvoeren van onderzoeken op het gebied van online en social media. Hier is de passie onstaan voor de online wereld. Na nog een jaartje te hebben gespendeerd op de Tilburg University vond ze het tijd om haar kennis toe te gaan passen in de praktijk. Na een jaar werkzaam te zijn als social media marketeer was ze klaar voor de volgende stap: content marketeer bij LAB51!

Merel is eigenlijk altijd online te vinden. Ze blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online en social media. Voor LAB51 zal zij zich gaan bezighouden met de content van LAB51 en haar klanten.

En verder? Merel is in haar vrije tijd graag samen met haar vrienden en houdt ze van een drankje en een dansje. Er zal ook haast geen week voorbij gaan dat Merel niet te vinden is in haar stamkroeg de Studio. Daarnaast sport ze zo’n 3 keer in de week, al komen daar soms leukere activiteiten tussen. Merel ontspant graag met het kijken van films en series en een beetje nerdy is ze wel want ze houdt er ook van om te gamen.

‘Ik heb enorm veel zin om bij LAB51 aan de slag te gaan en deel uit te gaan maken van het creatieve team! Ik hoop met mijn frisse kijk en creativiteit een goede aanvulling te zijn en nog meer succes te creĆ«ren voor LAB51.’ 

Neem een kijkje in het leven van Merel op Instagram.

Geschreven door Frank Daamen Partner & Online Marketeer