BLOG

LAB51 aanwezig op Webwinkel Vakdagen 18

6 december 2017

Op 24 en 25 januari neemt LAB51 deel aan de Webwinkel Vakdagen 2018 in de jaarbeurs Utrecht. Ben je ge├»nteresseerd hoe LAB51 jouw organisatie helpt groeien binnen de wereld van e-commerce? Kom dan naar onze stand (nummer B03) en maak kennis met onze e-commerce consultants.

De Webwinkel Vakdagen

Voor de twaalde keer vindt in 2018 het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres. Na 11 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers, volgt in 2018 een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, relevante thema's en vele exposanten.

Exposanten, sprekers en thema’s

Op de beursvloer vind je exposanten terug die oplossingen bieden binnen verschillende thema's. Naast de leveranciers op de beursvloer zijn er de komende editie maar liefst 11 lezingzalen te vinden. Dit keer zijn de zalen niet meer per zone ingedeeld, maar wordt in elke zaal een relevant thema behandeld. Tijdens deze lezingen worden actuele cases behandeld en praktische tips gegeven. Op deze manier kun je je laten inspireren door verhalen van topsprekers uit binnen- en buitenland. Bekijk hier het sprekersprogramma.  

Gratis toegang

Wil je de beurs bezoeken? De Webwinkel Vakdagen zijn voor iedereen, na aanmelding, gratis toegankelijk. Aanmelden kan via de website

Wij kijken uit naar je komst! 

Geschreven door Frank Daamen Partner & Online Marketeer