BLOG

Ontdek Payment Service Provider Buckaroo

30 maart 2018

In Nederland zijn er meer dan 20 Payment Service Providers actief. Deze partijen bieden online betaaloplossingen aan webwinkeliers, zodat consumenten snel, gemakkelijk en veilig een bestelling kunnen plaatsen. Het is essentieel voor webwinkeliers om gebruik te maken van een Payment Service Provider. Hierdoor wordt het namelijk mogelijk om meerdere betaalmethoden in uw webshop aan te bieden. Bij LAB51 adviseren we om gebruik te maken van MultiSafePay of Buckaroo. Beide betaaloplossingen bieden een veilig en een vertrouwde betaalomgeving voor uw Magento 2 webshop. LAB51 helpt u graag om Buckaroo te integreren met uw Magento 2 webshop. Lees in deze blog alles over Buckaroo.
 

Online betalen met eindeloze betaalopties

Buckaroo is een van de meest succesvolle Payment Service Providers van Nederland. Het bedrijf is zelfs 4 jaar op rij uitgeroepen tot Beste Payment Service Provider van Nederland. Buckaroo biedt een totaaloplossing voor al uw financiële processen:

  • Meer dan 40 (inter)nationale betaalmethoden

  • Een volledig gedigitaliseerd facturatiesysteem

  • Digitaal incassomachtigen voor B2B en B2C

  • Cadeaukaart oplossingen

  • Subscription Services voor uw abonnementenbeheer

Het is zonde als uw klant zijn of haar bestelling niet afrond, omdat de juiste betaalmethode niet beschikbaar is. Als ondernemer streeft u ernaar uw klant een optimale betaalervaring te geven. Een optimale betaalervaring leidt tot succesvolle transacties en tevreden klanten. Het is daarom belangrijk om een compleet aanbod aan betaalmethoden aan te bieden. Buckaroo kan u hierbij helpen. 

Voor zowel startende webshops als webshops met veel transacties

Ben u een startende ondernemer of bent u al gevestigd en wilt u uw online succes verhogen? Dan is Buckaroo de juiste (betaal)oplossing. Buckaroo biedt vrij voordelig een Online Payment Service aan dat geschikt is voor startende webshops, maar ook voor webshops met veel transacties per maand. Buckaroo biedt een complete internetkassa, voorzien van een breed aanbod aan nationale en internationale betaalmethoden en een volledig gedigitaliseerd facturatiesysteem. Meer dan 5.000 bedrijven maken gebruik van Buckaroo, waaronder RTL Nederland, Pathé Theaters, Ziggo en Total. Een uitgangspunt van de Online Payment Service van Buckaroo is dat alles vanaf het moment van de bestelling automatisch afgehandeld wordt. Net als MultiSafePay, is Buckaroo een collecterende Payment Service Provider. Dit houdt in dat Buckaroo direct incasseert van de klant en de omzet direct naar u stort, met aftrek van de kosten voor de betaling. Alle betalingen kunnen gevolgd en geanalyseerd worden op uw eigen accountpagina van Buckaroo.
Buckaroo & Magento 2

TIG heeft in opdracht van Buckaroo de plug-in speciaal ontwikkeld voor Magento 2. In 2016 is de Buckaroo-betaalkoppeling compleet vernieuwd en heeft het resultaat zelfs geleid tot award tijdens de Meet Magento Awards. 

Heeft u nog vragen?

Op de website van Buckaroo kunt u uitgebreid informatie vinden over de mogelijkheden van Buckaroo. Wilt u Buckaroo graag integreren met uw Magento 2 webshop? Neem dan contact met ons op!

Geschreven door Patrick Pool E-commerce Shop Manager