BLOG

Veilig betalen met MultiSafePay

29 maart 2018

Op zoek naar een veilig en een vertrouwde betaalomgeving voor je Magento 2 webshop? Bij LAB51 maken we onder andere gebruik van MultiSafePay, een Payment Service Provider (PSP) met meer dan 15 jaar ervaring in het mobiel en online betalen. Door MultiSafePay als e-commerce betaaloplossing te gebruiken voor uw Magento 2 webshop, kunnen uw klanten het aankoopproces in een veilige en betrouwbare betaalomgeving afronden. LAB51 helpt u graag om MultiSafePay te integreren met uw Magento 2 webshop. Lees in deze blog alles over MultiSafePay.
 

Eén betaalplatform, één integratie, eindeloze betaalopties

Bij MultiSafePay kunt u gebruikmaken van de meest uitgebreide betaalopties. Een betaalpakket wordt op maat samengesteld dat past bij uw webshop, uw doelgroep en uw groeiambities. De gekozen betaalmethoden komen samen in een overzichtelijk betaalplatform en kan gekoppeld worden via één technische integratie.


 

MultiSafePay als e-commerce betaaloplossing

MultiSafePay heeft meerdere conversie verhogende tools en producten die het betaalproces optimaliseren. Klanten hebben toegang tot deze gratis tools en producten via de MultiSafePay Control.

Second Chance
Verhoog uw omzet met Second Chance. Met deze tool beperkt u het aantal afgebroken betalingen in uw webshop. Wanneer uw klant tijdens het betaalproces de webshop verlaat zonder af te rekenen, ontvangt hij/zij automatisch een e-mail met een betaallink. Zo kan uw klant alsnog afrekenen zonder het aankoopproces te herhalen

Rapportages & Boekhouding
In MultiSafePay Control hebben klanten de mogelijkheid om verschillende rapportages uit te draaien op basis van transacties, financiële gegevens, maandelijkse rapportages, en meer. Daarnaast is het mogelijk om boekhoudsoftware te koppelen aan uw account.

Meerdere websites onder 1 account
Heeft u meerdere webshops die onder dezelfde bedrijf vallen? Bij MultiSafePay is het mogelijk om kosteloos meerdere webshops toe te voegen aan uw account.

Alles in uw eigen huisstijl
Pas eenvoudig uw betaalpagina’s en e-mails aan naar de huisstijl van uw webshop. Betaalpagina’s en e-mails van MultiSafePay zijn beschikbaar in meerdere talen en zijn volledig naar uw eigen smaak in te richten met kleuren, lettertypen en logo’s.

Mobile responsive
Steeds meer consumenten shoppen op een mobile device. MultiSafePay speelt hierop in door betaalpagina’s volledig responsive te maken. Dit betekent dat consumenten ook op mobile devices gemakkelijk het betaalproces kunnen doorlopen.

Transacties in meerdere valuta’s
Het is makkelijker om internationaal te verkopen wanneer u prijzen kan tonen in lokale valuta’s. MultiSafePay ondersteunt valuta’s van meer dan 50 landen wereldwijd.

MultiSafePay & Magento 2

MultiSafePay heeft een plug-in speciaal ontwikkeld voor Magento 2. De Magento plug-in wordt professioneel ondersteund door MultiSafePay en ontvangt regelmatig updates om zo de nieuwste betaaloplossingen te kunnen ondersteunen. De integratie met Magento 2 komt met vele voordelen. Door een geïntegreerd betaalmenu is het mogelijk om een betaalmethode te selecteren zonder de webshop te verlaten. Kiest uw klant voor de betaalmethode iDEAL? Dan kan zelfs direct de gewenste bank gekozen worden. Hiervoor is tussenkomst van een MultiSafePay betaalpagina niet nodig,. Dit zorgt ervoor dat uw klant nog soepeler en sneller kan afrekenen in uw Magento 2 webshop.

Ook directe refunds kunnen met MultiSafePay snel en gemakkelijk geregeld worden. Bedragen terugboeken kan met veel betaalmethoden direct vanuit de Magento-omgeving. U hoeft hiervoor niet in te loggen in MultiSafePay Control.
 

Heeft u nog vragen?

Op de website van MultiSafePay kunt u uitgebreid informatie vinden over de mogelijkheden van MultiSafePay. Wilt u MultiSafePay graag integreren met uw Magento 2 webshop? Neem dan contact met ons op!

Geschreven door Patrick Pool E-commerce Shop Manager