BLOG

Meet the A-Team

29 juni 2016

Wij laten jou graag zien wie er met een enorme drive en veel plezier achter de schermen bij LAB51 werken. Afgelopen week zijn er drie stagiairs gestart en we laten je graag even kennis met ze maken. Meet the A-team!Wie ben je?
Mijn naam is Jordy. Geboren op 29 Mei 1994 maakt mij tot op de dag van vandaag 21 jaar oud.

Oke, en wat doe je?
Op dit moment ben ik begonnen aan mijn derde jaar van Advanced Business Creation (ABC) aan het Avans in ’s Hertogenbosch. Daar ben ik dagelijks bezig om probleemstellingen van opdrachtgevers als ProRail, Ordina en Ahold om te zetten in een creatief en innovatief concept, door middel van de Innovatie Cyclus.

Cool! En wat doe je buiten je studie?
Naast mijn opleiding sta ik met alle plezier klanten te woord op het gebied van voetbal bij Joris Sport, schrijf ik zo af en toe financiƫle memorandums voor Stapelfinancieringen en help ik namens Prof-Hostess mee om klanten te ontvangen bij verschillende evenementen van de ING. Voetbal en reizen zijn mijn grootste passies. Zo ben ik al ruim 15 jaar drie keer in de week te vinden op de voetbalvelden bij RKSV Sarto in Tilburg en probeer ik in de vakanties de wereld te ontdekken met mijn vriendin. Mocht er nog tijd over zijn ben ik niet vies van een potje FIFA met vrienden.

Wat wordt jouw taak bij LAB51?
Bij LAB51 zal voor mij het komende half jaar in het teken staan om nieuwe structuur binnen de organisatie aan te brengen en de Innovatie Cyclus te introduceren. Ik heb er mega-super-awsome veel zin in! Ik hoop veel te kunnen leren op het gebied van online marketing en mag nu eindelijk meemaken hoe eigen concepten echt de markt in worden gelanceerd!

Wil je nog iets anders kwijt Jordy?
Creativiteit en innovatie zijn de kernbegrippen van mijn opleiding. Huh, creativiteit? Dat is toch creatief zijn met een kruk? Of schilderen op zijde? Nee. Creativiteit en innovatie zijn net als Wesley Sneijder en Arjen Robben. De een kan niet zonder de ander. Zonder Wesley, geen cross pass op Arjen. Zonder creativiteit, geen innovatie.

Op naar onze volgende topper!Wie ben je?
Mijn naam is Brian, ik ben 22 jaar oud en woon al 3 jaar in Tilburg.

En wat studeer je Brian?
Ik ben bezig met het afronden van mijn studie ICT & Media Design aan het Fontys in Eindhoven. Daarmee ben ik begonnen in 2011. Van kleins af aan had ik al interesse in het ontwerpen van grafische elementen, omdat ik al vroeg aan het tekenen was en op latere leeftijd zelf ging nadenken over wat voor kleuren ik in mijn kamer wilde hebben. Door mijn studie af te ronden hoop ik dat ik deze voorliefde voor design in de praktijk kan toe passen bij LAB51.

Klinkt goed! Heb je ook nog hobby’s?
Buiten mijn grafisch werk om ga ik vaak naar verschillende muziekevenementen bij poppodia en concertzalen. Daarvoor reis ik eigenlijk overal wel heen, zoals Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam. Ik ga daarbij meer naar de iets meer ‘underground’ muziekgenres, zoals drum ’n bass, garage of verschillende metal. Als ik daar niet ben ben ik vaak thuis ook bezig met muziek luisteren of zelf aan elkaar aan het mixen. Eigenlijk sta ik voor alle genres wel open.

En wat kom je bij LAB51 doen?
Mijn stage draait vooral om websites op een bepaalde manier effectiever te maken door verbeteringen door te voeren in Kentico. Denk daarbij aan designverbeteringen, kleurenschema’s, onderzoek in verschillende check-out systemen, en dit doorvoeren om dit gemakkelijk via Kentico te kunnen toepassen op bestaande en nieuwe websites.

Wil je nog wat zeggen?
Ik hoop dat ik binnen LAB51 een toegevoegde waarde kan hebben op het gebied van grafisch design en dat ik met mijn stage een onderzoek kan verrichten en uitvoeren waar men iets aan heeft!

En last but not least:Wie ben je?
Ik ben Kevin de Groot, ik ben 20 jaar oud en geboren op 10 augustus 1995.

Welke studie volg je?
Ik ben graag bezig met het coderen van websites of volledige backend systemen, deze passie is begonnen op mijn 12e verjaardag toen ik ben begonnen met het experimenteren met websites. Sindsdien zou ik mij ook niet meer kunnen voorstellen zonder webdevelopment. Op dit moment studeer ik daarom ook op het ROC Media Development te Tilburg.

Tof! Heb je ook nog andere hobby’s?
In de zomervakantie doe ik elk jaar weer mee met KVW de blaak om daar de kinderen een week lang een leuke tijd te geven. Dit doe ik al 6 jaar en ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen dat ik mee kan doen met KVW de blaak. Ook ga ik elk jaar weer snowboarden in de kerstvakantie. Lekker een weekje snowboarden met mijn broers, zussen en mijn vader. Hier heb ik elk jaar veel plezier mee en dit doe ik al ongeveer 4 jaar.

Wat wordt jouw functie binnen LAB51?
Voor mijn opleiding moet ik 1 jaar stage lopen en daarom heb ik de kans aangegrepen om bij LAB51 stage te gaan lopen. Ik ben daarom nu stagiaire webdeveloper bij LAB51.

Onze stagiairs hebben er zin in, en wij ook! We wensen ze succes en vooral heel veel plezier!

Geschreven door Frank Daamen Partner & Online Marketeer