Magento 2 webshop:
Demo, Migratie, Platform, Modules, Hosting, Marketing & Support

Wij ontwikkelen supersnelle en conversie verhogende Magento 2 webshops met onze E-Commerce 360 visie.

De nieuwe standaard binnen E-Commerce

Magento 2 webshop

Met het revolutionaire Magento 2 platform van LAB51, ben je de concurrentie een stap voor. Het is sneller, veiliger, gebruiksvriendelijker en stabieler dan ooit tevoren. LAB51 is dé creatieve Magento specialist!

Wat is Magento 2?

Overtref je klantverwachtingen met Magento 2. Je klanten ervaren het gemak van zoeken, vinden en bestellen. Een conversie verhogend format dat continue wordt verbeterd op basis van cijfers en gebruikersonderzoek.

Voor B2C en B2B webshopsLAB51 probeert haar diensten aan de vraag van de ondernemer aan te passen. Er is een keuze uit 3 gestroomlijnde pakketten: Magento 2 Start, Magento 2 Grow en Magento 2 Fly. Geniet van scherpe tarieven, een breed assortiment aan modules, effectieve marketingdiensten, uitgebreide rapportages en vele extra's. Interesse in een Magento 2 demo? Kom langs en ervaar wat Magento voor jou kan betekenen!

LAB51: E-Commerce 360

Waar Magento het kloppend hart is van je e-commerce activiteiten bieden we in totaal acht e-commerce diensten aan die modulair van elkaar te gebruiken zijn. Dit zijn: Consult, Platform, Modules, Hosting, Marketing, Content, Logistiek en Klantenservice. Bepaal zelf welke diensten je zelf wilt doen en welke je toevertrouwd aan LAB51.

Met LAB51 profiteer je van ruim 15 jaar ervaring binnen de wereld van e-commerce en online marketing. Ondernemen met Brabantse nuchterheid, dat is waar wij om gewaardeerd worden. Je kunt rekenen op vriendelijke, kundige support en een uitgebreid kennisnetwerk. Natuurlijk wordt ons platform 24/7 gemonitord door ons supportteam zodat jij je kunt focussen op je core-business.

Download onze E-Commerce 360 informatiemap

Magento 2 Demo

Download nu gratis onze E-Commerce 360 informatiemap. We geven een overzicht van onze diensten in een overzichtelijke PDF. Hierin krijgt u een duidelijk beeld van wat de mogelijkheden zijn. We maken graag een vrijblijvende afspraak om u een demo te geven.

De creatieve Magento specialist

LAB51 en Magento 2

Wij ontwikkelen onze webshops al jaren lang met Magento. Hierdoor hebben wij de kennis en expertise in huis om jouw webwinkel op te zetten. Naast de ontwikkeling denken we graag met je mee over strategie, marketing concepten en conversieverhogende technieken om meer rendement uit je webshop te halen. Door onze succesvolle aanpak lopen we er niet voor weg om dit op prestatie afhankelijke basis te doen!

magento 2 webshop

Bekijk onze

Magento 2 webshop cases

Waarom LAB51?

Magento is het meest populaire e-commerce platform wereldwijd. Met meer dan 250.000 webshops is Magento ook het meest gebruikte e-commerce platform en helpt je succesvol te zijn. LAB51 heeft drie gebalanceerde Magento pakketten ontwikkeld:

Magento 2 Start

Met het Magento 2 Start pakket geniet je van de vele schaalvoordelen van het bewezen platform van LAB51: een snelle en veilige webshop die zeer SEO vriendelijk is opgezet. Ontdek de wereld van e-commerce en maak van je webshop een volwaardige online vestiging.

Aanschaf: v.a. € 5.995,- eenmalig
Updates platform: v.a. € 79,- p.m.
Hosting: € 99,- p.m.

 •  Stabiel en veilig
 •  SEO vriendelijk
 •  Snelle webshop
 •  Periodieke updates


Magento 2 Grow

Ben jij klaar voor de volgende stap met Magento 2 Grow? Kies voor je eigen styling en start met verkopen buiten je eigen webshop en landsgrenzen. Integraties en koppelingen met 3e partijen zorgen voor een efciënte stroom van gegevens.

Aanschaf: v.a. € 9.995,- eenmalig
Updates platform: v.a. € 149,- p.m.
Hosting: € 179,- p.m.

 •  Eigen styling en thema
 •  Meertaligheid
 •  Supersnelle webshop
 •  Integraties met externe partijen


Magento 2 Fly

Met Magento 2 Fly draait e-commerce 360® op volle toeren! Ben je concurrenten te slim af met alle marketingmodules die het pakket biedt. LAB51 zorgt voor creatieve campagnes en strategische keuzes om het maximale uit e-commerce te halen!

Aanschaf: v.a. € 14.995,- eenmalig
Updates platform: v.a. € 229,- p.m.
Hosting: € 179,- p.m.

 •  Volledig scala aan marketing modules
 •  Dagelijkse monitoring
 •  Intensieve samenwerking
 •  Marketingcampagnes
Magento 2 Integraties

We snappen natuurlijk goed dat je al gebruik maakt van verschillende software voor je boekhouding, voorraadbeheer en kassasysteem. We helpen je graag om deze software te koppelen met je Magento 2.0 Webshop. Veel gebruikte koppelingen die we maken zijn:

 • Marktplaats integratie
 • Beslist.nl integratie
 • Exact Online integratie
 • AFAS integratie
 • ERP integratie
 • Snelstart integratie
 • YUKI integratie


Natuurlijk zijn alle integraties met Magento mogelijk. We horen graag welk verzoek je hebt en welke koppeling je wilt maken. Neem vrijblijvend contact op met ons op.

Magento 2 Modules

Jouw Magento 2 webshop heeft alle benodigde basis- functionaliteiten om een goede online business te runnen. Echter heeft elke webshop zijn eigen behoeftes. Waar de één zijn boekhouding wil automatiseren, wil de ander live kunnen chatten met zijn bezoekers. Vul je webshop aan naar eigen idee en werkwijze. Iedere maand lanceren we nieuwe modules, die worden gebouwd door derde partijen (onze gecertifceerde partners). Deze modules bieden je dezelfde waarde als maatwerk-applicaties, maar tegen een fractie van de kosten.

“Een Magento plugin of extensie is een stukje code die je aan Magento kunt toevoegen, waardoor jouw winkel meer functionaliteit krijgt.”

Vier redenen om modules te installeren
1. Hogere bezoekersaantallen: Genereer meer traffic met specifieke advertising of zoekmachine-koppelingen.
2. Hogere conversies: Zet bezoekers om in betalende klanten en verhoog je conversiepercentage.
3. Meer klantenbinding: Beloon terugkerende klanten. Vergroot je klantloyaliteit.
4. Efficiënt shop management: Bespaar tijd en geld door het optimaliseren van je bedrijfsprocessen.


Magento 2 modules / extensies

Er zijn tal van modules beschikbaar voor Magento. Dit is één van de redenen waarom Magento zo’n geweldig platform is om een webshop mee te bouwen. Het overgrote deel van alle Magento Plugins (betaald of gratis) zijn beschikbaar via Magento Connect. Hieronder een lijst met plugins die we vaak inzetten voor onze webshops:
 

Improved Layered Navigation

Voorzie je webshop van een gebruiksvriendelijke navigatie om bezoekers makkelijk door je productcatalogus te zoeken. Laat met behulp van meerdere flters je klanten zeer snel producten vinden welke ze nodig hebben.

Voordelen: 
Zeer snelle product fltering,
SEO vriendelijke URLs en merkpagina’s, 
Filteren van producten op basis van merk

Draagt bij aan:
User Experience
Vindbaarheid producten
Betere vindbaarheid in Google
 

MailChimp integratie

Deze officiële module zorgt voor een integratie tussen Magento 2 en MailChimp e-mail marketing en Mandrill transactional e-mails service. Houd je bestaande klanten op de hoogte van je laatste aanbiedingen en nieuws. Maak klantgroepen op basis van interesses en klikgedrag.

Voordelen:
Automatische koppeling met MailChimp
Verschillende klantengroepen aanmaken
Handige import en export

Draagt bij aan:
Omzetverhoging
Conversieverhoging
Klantcontact

De voordelen van LAB51
 •  Al meerdere webwinkels ontwikkeld
 •  Ontwikkeling vanuit een marketing bril
 •  Magento Koppelingen en Widgets
 •  Werkend met een bewezen format
 •  Multidisciplinaire aanpak
 •  Communiceren met Brabantse nuchterheid

Interesse in onze diensten?

Kom een kopje koffie drinken!

John van der Stelt John van der Stelt Partner & Online Adviseur john@lab51.nl
013 - 5458018